Το επιχείρημά του για τις εκλογές γύρισε… μπούμερανγκ

marinakis-dionysos__
«Κόλλησε» και δεν κατάφερε να δώσει απάντηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, όταν βρέθηκε σε πολιτικό πάνελ στο Action 24 με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, αρχικά, ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα τραβήξει όσο το δυνατόν μακρύτερα τις εθνικές εκλογές. Ξέρετε γιατί; Το είπε ο σύμβουλος της Αντιπροεδρίας ο κ. Ψαριανός. Ο λόγος είναι ότι Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται την ένταση που δημιουργείται στην κοινωνία λόγω του ατυχήματος των Τεμπών. Καταλαβαίνει ότι η νεολαία σύσσωμη της γυρίζει την πλάτη» και επιχειρηματολόγησε ότι “ο κ. Μητσοτάκης θα θελήσει να βγάλει εκτός εκλογικής διαδικασίας τη νεολαία».

Τότε, ο κ. Μαρινάκης αντέτεινε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε Ιούλιο εκλογές και συνέχισε, απευθυνόμενος στον κ. Μπάρκα «εσείς δηλαδή, που κάνατε εκλογές τον Ιούλιο του ’19 θέλατε να βγάλετε τη νεολαία εκτός εκλογών;».

Στην αρχή, ο κ. Μπάρκας έδειξε να αγνοεί το επιχείρημα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και στη συνέχεια επέλεξε να πιει ένα ποτήρι νερό.

Ο κ. Μαρινάκης επέμεινε, λέγοντας «τις φέρατε νωρίτερα, κ. Μπάρκα, τις εκλογές. Θέλατε να βάλετε τη νεολαία απέναντι;», χωρίς να λάβει καμία απάντηση παρά κάποια αόριστα «καλά, καλά».

«Έχετε να απαντήσει κάτι σε αυτό, στον κ. Μαρινάκη;», ρώτησε ξανά ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Τελικά, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να πει ότι «σε τέτοια πεζή συζήτηση» δεν μπαίνει.

Προηγούμενο άρθρο«Τέλος» τα μέτρα για τον κορονοϊό – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις
Επόμενο άρθροΞενοφών Κροκίδης: Θέλω και εγώ να συνεισφέρω και να βάλω ένα λιθαράκι στην πρόοδο του Δήμου Καβάλας