Ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Ξενοφών Κροκίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Μάκη Παπαδόπουλου. Ο ίδιος σημειώνει πως τελικά ενέδωσε για το συμφέρον της Καβάλας.

Αρχικά ανέφερε ότι “Καταρχάς να πούμε ότι χρειάζεται ακόμη προσοχή με τον κορονοίο αν και φαίνεται ότι μάλλον μας αποχαιρετά ενώ και οι υπόλοιπες λοιμώξεις φαίνεται να μειώνονται με βάση πάντα τις νοσηλείες στις παθολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Καβάλας.

Και σε όλα αυτά θα αναφερθώ και στην ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο Καβάλας. Μετά από πολύ σκέψη και μετά από “πίεση” από τον Μάκη Παπαδόπουλο τον οποίο εκτιμώ εδώ και πολλά χρόνια, ενέδωσα στις πιέσεις και στρατεύομαι μαζί του προκειμένου να βοηθήσω τον ίδιο, την παράταξη, την Καβάλα μας, να αλλάξει τροχιά σε ΟΛΑ.

Γιατί όλοι συμφωνούμε ότι η Καβάλας μας τα τελευταία χρόνια έχει χάσει εκείνη την θέση που είχε όχι μόνο στην Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και γενικότερα όσον αφορά την Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά θέματα και βέβαια θα πρέπει να πω εγώ, ότι έχοντας συνεργασθεί με όλους τους Δημάρχους, όλοι τα τελευταία 20 χρόνια δηλαδή που τους είδα, όλοι έχουν βάλει ένα λιθαράκι όμως υπάρχουν χρονίζοντα προβλήματα και αυτό ο Μάκης Παπαδόπουλος και η παράταξή του και όλοι όσοι στρατευόμαστε μαζί του, θέλουμε να το υπηρετήσουμε αύριο από την θέση του Δήμου Καβάλας. Θέλουμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι λοιπόν. Ξεκινάμε μάλιστα τον αγώνα μας, ενώ είναι αρκετό το χρονικό διάστημα που έχουμε εμπρός μας ώστε να πάμε σε γειτονιές, να πάμε να συνδιαλαγούμε να ακούσουμε δηλαδή τους πολίτες και τα προβλήματά τους και να τα καταγράψουμε”.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΗΝΟΣ

Ο ίδιος βέβαια σημείωσε ότι το τρέχον χρονικό διάστημα κυριαρχούν άλλα θέματα. “Ο θρήνος και η οργή που μας διακατέχουν για αυτό που συνέβη στα Τέμπη, παράλληλα με τις βουλευτικές εκλογές που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες, μας αφήνουν λίγο να δούμε τα υπόλοιπα και εμείς στο διάστημα αυτό, μπορούμε να δουλέψουμε στη βάση.

Μπορούμε όσοι διεκδικούμε θέσεις στα αυτοδιοικητικά να δουλέψουμε στις γειτονιές και όταν με το καλό τελειώσει το σκηνικό των βουλευτικών εκλογών, μετά μπορούμε να ξεκινήσουμε και να κάνουμε έναν έντιμο αγώνα για την ψήφο του κάθε καβαλιώτη και της κάθε καβαλιώτισσας! Όχι μόνο βέβαια μέσα στην Καβάλα αλλά και θα δούμε και τους κατοίκους στο Βουνοχώρι, στις Κρηνίδες, στο Παληό, παντού σε όλες τις γειτονιές της Καβάλας.

Αυτή είναι η προτροπή σε αυτούς που κατεβαίνουν με τον Μάκη Παπαδόπουλο αλλά και προς όλους τους άλλους αξιόλογους ανθρώπους που κοσμούν τα ψηφοδέλτια των άλλων. Όλοι παρουσιάζουν σιγά σιγά υποψηφίους. Και εγώ δουλεύω και η παράταξη δουλεύουμε στη βάση και αφήνουμε τους υποψήφιους βουλευτές να μας πείσουν και εμείς να κάνουμε την σωστότερη επιλογή για την πατρίδα μας. Μετά θα μείνει χρόνος να συζητήσουμε και για τα αυτοδιοικητικά” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο«Αμίλητο νερό» κέρασε ο Παύλος Μαρινάκης στον Κώστα Μπάρκα του ΣΥΡΙΖΑ – Πώς τον «στρίμωξε» και δεν κατάφερε να απαντήσει
Επόμενο άρθροΝΔ: «Τέσσερις απαντήσεις στα ψέματα του κ. Τσίπρα»