Σήμερα έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ από τον Γραμματέα μας Κωνσταντίνο – Κάρολο Παπαδόπουλο του Ηλία.

Καϊταντζόπουλος Χρήστος,
Μαρτίδου Σοφία,
Παπουτσής Δημήτριος,
Παππάς Λεωνίδας,
Πλαφαδέλης Ιωάννης,
Χριστοδούλου – Κρεμμύδα Ευστρατία,

Η δήλωση του Δημήτρη Παπουτσή για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι η παρακάτω:

«Με την υποψηφιότητα μου αυτή θέλω να υπερασπιστώ τις ιστορικές αλήθειες και τα ιστορικά «δίκια» του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης μας και της συνεισφοράς τους στη χώρα, σε όλη την περίοδο της Μεταπολίτευσης.
Να υπερασπιστώ τις επιλογές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ της περιόδου 2009-2012, της οποίας είχα την τιμή να είμαι μέλος, ως Βουλευτής Καβάλας και της εμπιστοσύνης της στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, μέχρι τέλους.
Να δώσω και αυτόν τον αγώνα στο όνομα όλων των τότε συναδέλφων μου βουλευτών, που άντεξαν και έμειναν όρθιοι μέχρι τέλους, στις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές εκείνης της εποχής.
Να δώσω, επίσης, αυτόν τον αγώνα, θέλοντας να τιμήσω και όλους τους συνυποψηφίους μου, που μαζί δώσαμε τον αγώνα, ως υποψήφιοι βουλευτές, σε όλες τις δύσκολες αναμετρήσεις των εθνικών εκλογών, στη συνέχεια από το 2012 και μέχρι σήμερα, με όλες τις ηγεσίες μας, όπως του Ευάγγελου Βενιζέλου, της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά και σήμερα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Να δώσω αυτόν τον αγώνα, θέλοντας ταυτόχρονα να υπερασπιστώ, αλλά και να συμβάλω στην ανάγκη να έλθει και η ώρα της νέας γενιάς, που πρέπει, στο διάβα του χρόνου και στο διάβα των πολιτικών αγώνων, να παραλαμβάνει, με όρους συνέπειας, σταθερότητας, και διαρκούς προσπάθειας, την σκυτάλη από τους παλαιότερους, αφού άλλωστε έχω την τιμή να συμμετέχω σ’ αυτές τις εκλογές με άξιες και άξιους συναδέλφους μου, που συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές για πρώτη φορά.
Και ο αγώνας αυτός, όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι, θα δοθεί
Για την Ελλάδα,
Για τη Δημοκρατία,
Για το ΠΑΣΟΚ…
Καλή επιτυχία σε όλους.»

Προηγούμενο άρθροΑδιόρθωτοι στον ΣΥΡΙΖΑ – Σοκ από τη φοροκαταιγίδα Δραγασάκη: Επιμονή στη «συνταγή» που διέλυσε τη μεσαία τάξη
Επόμενο άρθροΤο «γλωσσάρι» των εκλογών του 2023 – Αναλυτικός οδηγός με 17 ερωτήσεις και απαντήσεις