Την κοπή της βασιλόπιτας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο LUCY το Επιμελητήριο της Καβάλας, παρουσία των βουλευτών του Νομού, Δημάρχων, αντιπεριφερειαρχών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και εκπροσώπων του τοπικού «επιχειρείν».

KAI AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σε έναν απολογισμό πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας τόνισε ότι το Επιμελητήριο βγήκε έτι περισσότερο κερδισμένο από το 2023, εγγράφοντας πολλές νέες επιχειρήσεις στο μητρώο του, ενώ παρά τις δυσμενείς παγκόσμιες οικονομικές συγκυρίες σημείωσε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να «επενδύει» σε νέα ανοίγματα, projects και κινήσεις οι οποίες θα έχουν ως γνώμονα την ανάπτυξη του τοπικού «επιχειρείν», της οικογένειας του Επιμελητηρίου η οποία διαρκώς μεγαλώνει, όπως ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΟ Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
Επόμενο άρθροΟμόφυλα ζευγάρια: Το παρασκήνιο της πρώτης ημέρας του “φροντιστηρίου” στους βουλευτές της ΝΔ – Οι εντάσεις και οι βουλευτές που εξέφρασαν αντιρρήσεις