Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού “The Voice” καθώς έφτασε στην τελική δυάδα αντιμέτωπη με την Αλεξάνδρα Σιετή. Η μονομαχία τους ήταν αμφίρροπη όμως μία είναι η νικήτρια του μουσικού παιχνιδιού ταλέντων.

“Είτε έβγαινα εγώ είτε η Αλεξάνδρα είναι το ίδιο, είμαι τόσο πολύ χαρούμενη, ευχαριστώ όλο τον κόσμο, είμαι πολύ στεναχωρημένη που τελειώνει εδώ αυτό το talent show” δήλωσε η νικήτρια Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Η νικήτρια από τους coaches Έλενα Παπαρίζου είπε: “Το πάρα πολύ σημαντικό πράγμα στο “The Voice” είναι ότι η μουσική είναι σπουδαία, τόσα παιδιά που συναντώ εδώ γίνονται φίλοι, είναι πολύ τρυφερό αυτό, η μουσική ενώνει”.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η μεγάλη νικήτρια του “The Voice” μίλησε στην κάμερα του gossip-tv, λίγο μετά το τέλος του μουσικού talent show:

“Είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει μέχρι τώρα, θα το ξανάκανα από την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανα μέσα στην περίοδο του COVID γιατί κράτησε πολύ παραπάνω, στις πρόβες υπήρχε πίεση αλλά πολύ ευχάριστο κλίμα, ήταν φανταστικά όποιος θέλει ας το κάνει, εγώ θέλω να κάνω παγκόσμια καριέρα είμαι φιλόδοξη” είπε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και κατέληξε: “Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Έλενα Παπαρίζου, την αγαπάω πάρα πολύ είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει”.

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι προπονήσεις στη Football League: Όλα δείχνουν σέντρα!
Επόμενο άρθροΚαιρός – κακοκαιρία Μήδεια: Καταφθάνει «αγριεμένη» – Πού θα χιονίσει και πότε