Πριν από λίγες ημέρες οι Παύλος Μαρινάκης, Γιάννης Σμυρλής, Στέλιος Κονταδάκης αλλά και ο Θανάσης Νέζης, έκαναν τηλεδιάσκεψη με τους συμμετέχοντες από την κοινοβουλευτική ομάδα

Επίλεκτη ομάδα βουλευτών, που θα «οργώσει» τις επόμενες εβδομάδες τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου και Βορείου Αιγαίου ετοιμάζουν στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, πριν από λίγες ημέρες οι Παύλος Μαρινάκης, Γιάννης Σμυρλής, Στέλιος Κονταδάκης αλλά και ο Θανάσης Νέζης, έκαναν τηλεδιάσκεψη με τους συμμετέχοντες από την κοινοβουλευτική ομάδα. Μεταξύ των βουλευτών που συμμετέχουν είναι οι πρώην υπουργοί Τάκης Θεοδωρικάκος, Θάνος Πλεύρης και Κώστας Τσιάρας.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Επίλεκτη ομάδα βουλευτών, που θα «οργώσει» τις επόμενες εβδομάδες τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου και Βορείου Αιγαίου, και οι οποίες θεωρούνται από την Πειραιώς οι πιο κρίσιμες, ετοιμάζουν στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες οι Παύλος Μαρινάκης, Γιάννης Σμυρλής, Στέλιος Κονταδάκης, αλλά και ο εξ απόρρητων του πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης, έκαναν τηλεδιάσκεψη με τους συμμετέχοντες από την κοινοβουλευτική ομάδα. Τον συντονισμό τους έχει επιφορτιστεί ο πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Μεταξύ των βουλευτών που συμμετέχουν είναι οι πρώην υπουργοί Τάκης Θεοδωρικάκος, Θάνος Πλεύρης και Κώστας Τσιάρας.

Προηγούμενο άρθροTo κρουαζιερόπλοιο EVRIMA στο λιμάνι της Καβάλας
Επόμενο άρθροΤο φορτηγό της ελπίδας…. για τους πληγέντες – πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας