Παίζουν την κολοκυθιά σε μια αναδιάρθρωση χωρίς πλάνο και χρηματοδότηση. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ επέμενε αρκετό καιρό για την αναδιάρθρωση.

Δημιούργησε μια νέα κατηγορία και επέβαλλε τρίτη επαγγελματική κατηγορία υπό την προϋπόθεση της οικονομικής άνεσης των ομάδων, που μάλιστα προσυμφωνήθηκε αλλά στο παραπέντε των εκλογών δείχνουν να μην τηρούν τα όσα είχαν πει.

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση του Προέδρου της FOOTBALL LEAGUE και εκπροσώπους των ομάδων της νέας S.L 2, με τον διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού τα πρωταθλήματα βρίσκονται στον αέρα. Την ίδια μοίρα έχουν και τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ που ήταν υποτίθεται εξασφαλισμένα για την FOOTBALL LEAGUE.Σε αυτό το θολό τοπίο δεν υπάρχουν νέα για τον ΑΟΚ ούτε σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.Άλλωστε σε έναν προϋπολογισμό

όταν υπάρχει ένα ερωτηματικό της τάξεως των 125.000 ευρώ δεν είναι απλό θέμα, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί το αγκάθι της κάλυψης των εξόδων για το πρωτάθλημα των νέων. Πάντως παρόλο τα προβλήματα μέσα στην εβδομάδα αναμένουμε νέα απο την 5μελη επιτροπή προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του ερασιτέχνη Α.Ο.Καβάλα, για τις λεπτομέρειες και τον τρόπο αγοράς για όσους επιθυμούν την αγορά μετοχών της ΠΑΕ γνωρίζοντας συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό.Στη συνέχεια όσοι καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο θα έχουν και τον πλήρη έλεγχο της νέας ΠΑΕ και θα συστήσουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη 44χρονου για χρήση του αιγιαλού στη Νέα Πέραμο χωρίς άδεια
Επόμενο άρθροΔηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης με τίτλο: «Για φαντάσου»