Η Borussia Dortmund ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός της Sebastien Haller διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής της Ακτής Ελεφαντοστού εντάχθηκε στην ομάδα της Bundesliga από τον Άγιαξ νωρίτερα αυτό τον μήνα ως αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά τώρα πιθανότατα θα χάσει την έναρξη της σεζόν. Ο παίκτης είχε παραπονεθεί ότι ένιωθε αδιαθεσία, σύμφωνα με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, «εν τέλει ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη» τονίστηκε στο δελτίο Τύπου της ομάδας.

Ο αθλητικός διευθυντής της BVB, Sebastian Kehl, δήλωσε: «Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Sebastien Haller και σε όλους εμάς. Όλη η οικογένεια του BVB εύχεται στον Sebastien πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία”.

Πηγή πληροφοριών: Eurosport

Προηγούμενο άρθροΗ Νίκη Τζαβέλα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της κατασκευαστικής εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΑΤ
Επόμενο άρθροΚαβάλα: Ανησυχία σε όσους «έκλεισαν» διακοπές μετά τη συντριβή του Antonov – Τι λένε φορείς και επιχειρηματίες