«Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023» ανακηρύχθηκε η Optima Bank από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του The Banker.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Optima Bank, «η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της ακλόνητης δέσμευσης της Optima bank σε μία διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και θέτει ως στόχο την παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας της τράπεζας, τα εντυπωσιακά της οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και οι πολλαπλές καινοτομίες της, ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύονται από έναν κορυφαίο ειδησεογραφικό οργανισμό με πολύχρονη παρουσία στην παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά».

Το περιοδικό “The Banker”, με παρουσία 90 χρόνων στο τραπεζικό ρεπορτάζ και γνωστό για τις αναλύσεις του αναφορικά με τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο, αξιολόγησε σε βάθος τα τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, για να εντοπίσει εκείνα που έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις, ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Τα σπουδαία επιτεύγματα της Optima bank και σε αυτούς τους τομείς, την έφεραν στο προσκήνιο, κερδίζοντας τη διάκριση “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023”.

Κυπαρίσσης: Ουσιαστικές και αποδοτικές σχέσεις με τους πελάτες

Ο κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: “Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το βραβείο “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023” από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του “The Banker”. Η κορυφαία αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της αποτελεσματικής δουλειάς όλης της ομάδας μας και φυσικά ολοκληρώνει μία εντυπωσιακή για εμάς χρονιά, ύστερα από την εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου που δημοσιεύσαμε πρόσφατα. Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση ότι η διαφορετική φιλοσοφία μας, μας έχει ήδη κατατάξει ως τράπεζα αναφοράς στην ελληνική αγορά.”

Προηγούμενο άρθροΑγγελική Δεληκάρη: Τέλος στην αγωνία για το Ειρηνοδικειο της Θάσου!
Επόμενο άρθροΟ Νίκος από την Καβάλα πήγε στον «Τροχό της Τύχης» με δανεικό αμάξι και έφυγε με δικό του αυτοκίνητο