Ο Δήμος Νέστου συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον, εκπονεί Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο εκκίνησης στην προσπάθεια προώθησης καθαρών μορφών μετακίνησης. Σε προηγούμενο στάδιο της διαβούλευσης, εξετάστηκε μέσω της μεθόδου της πολυκριτηριακής ανάλυσης η προσφορότητα υποπεριοχών στο εσωτερικού του δήμου για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης.

Στην παρούσα φάση σας καλούμε να αξιολογήσετε και να επιλέξετε το σενάριο χωροθέτησης σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που εσείς προτιμάτε, πάνω στο οποίο ο Δήμος Νέστου θα βασιστεί στην εκπόνηση του προγράμματος τμηματικής υλοποίησης σε βάθος χρόνου τριών (3) ετών.

Σημείωση! Και στις δύο περιπτώσεις των εναλλακτικών σεναρίων, το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά το τέλος του τρίτου έτους της υλοποίησης είναι το ίδιο.

*όπως είχε γίνει και με την έρευνα για τη Πολιτική Κινήτρων που δημοσιεύτηκε στο site στις 06 Φεβρουαρίου. Αποδέκτες είναι όλοι οι δημότες.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και διεξάγεται στο πλαίσιο των συμμετοχικών διαδικασιών, όπως ορίζει η εγκύκλιος.
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και ανώνυμη. Δεν θα ζητηθούν, επεξεργαστούν ή αποθηκευτούν προσωπικά σας στοιχεία. Δεν καταγράφεται κανένα στοιχείο που σας προσδιορίζει. Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εξαγωγή συγκεντρωτικών συμπερασμάτων, χωρίς να κοινοποιηθούν σε τρίτους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει πατώντας εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1YSwEUHKrZSgOaHN9W22DnK4IbzNiaiYiBJjEePRmpDY/edit?ts=6239c7fc
Για την έρευνα χρησιμοποιείται η πλατφόρμα Google Forms.

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας απο τον Δήμο Παγγαίου για οικογένειες απο την Ουκρανία
Επόμενο άρθροΤο Μαξίμου ανταποκρίθηκε σε επιστολή μαθητών από τη Θάσο: Τους έστειλαν υπολογιστές, προτζέκτορες, βιβλία