Την προηγούμενη εβδομάδα, εν μέσω της εντατικής μας προετοιμασίας για την υποβολή του συνδυασμού, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με το Δ.Σ. και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Λουκά.

Τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία απασχολούν όχι μόνο το σύλλογο, αλλά και ολόκληρη τη γειτονιά και τους κατοίκους της.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:
– Ο ευπρεπισμός του πάρκου Αγίου Λουκά απέναντι από το στρατόπεδο “Καρακώστα” και η μετατροπή του σε ένα σύγχρονο χώρο αναψυχής.
– Ο τακτικός καθαρισμός κοινόχρηστων, αλλά και ιδιωτικών χώρων με ευθύνη των ιδιοκτητών, στα πέριξ του σχολείου και του στρατοπέδου, αφού η υφιστάμενη κατάσταση δημιουργεί όχι μόνο προβλήματα αισθητικής, αλλά και ασφάλειας.
– Η απαραίτητη κυκλοφοριακή παρέμβαση στη διασταύρωση του σχολείου ώστε να μειωθεί η μεγάλη επικινδυνότητα.
– Η επιτακτική βελτίωση των δρομολογίων αστικής συγκοινωνίας, με έμφαση στη σύνδεση με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, αφού τώρα οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο κέντρο για να αλλάξουν γραμμή.
– Η υποστήριξη του συλλόγου στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει.
Συνεχίζουμε τις επαφές με τους συνδημότες μας.
Ακούμε, προτείνουμε και υποσχόμαστε μόνο ΔΟΥΛΕΙΑ.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα Αναστασιάδη για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία – Θεσσαλία: 56 διασώσεις από 15 ελικόπτερα από το πρωί – Τα κεφαλοχώρια απ’ όπου έγιναν οι απεγκλωβισμοί