Παλαιές ένδοξες ημέρες , αναβίωσε στην ακτή της Καλαμίτσας η διεξαγωγή του Mojito Beach Party Kalamitsa 2023 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η νεολαία της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ . Για λίγες ώρες , ο εγκαταλελειμμένος χώρος του πρώην κυλικείου μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο beach bar , που ξεσήκωσε με την μουσική και τα φωτορυθμικά του, τους περίπου 500 παρευρισκόμενους .
Ο χώρος της παραλίας αλλά και ο στεγασμένος χώρος του πρώην κυλικείου μετατράπηκε γρήγορα σε χορευτική πίστα όπου νέοι και μεγαλύτεροι , Καβαλιώτες και τουρίστες συντονίστηκαν αμέσως στη μουσική παλέτα που αναπαρήγαγε η μουσική κονσόλα του DJ OZ , θερμαίνοντας γρήγορα την ατμόσφαιρα του πάρτυ.
Με την είσοδο στον χώρο της υποψήφιας δημάρχου Αναστασίας Ιωσηφίδου , ο ρυθμός απογειώθηκε , ενώ το κυρίαρχο σύνθημα που επικράτησε ήταν ότι η “Καλαμίτσα ανήκει στον Δήμο μας”
Έκπληκτοι οι λουόμενοι της ακτής από την μεταμόρφωση του χώρου , εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στους διοργανωτές και τόνισαν στους υποψήφιους της παράταξης ότι στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της Αναστασίας Ιωσηφίδου , για την αξιοποίηση της ακτής από τον Δήμο στον οποίο και ανήκει.
Η βραδιά έκλεισε με την έναρξη της ώρας κοινής ησυχίας και όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2024 , όπου όπως ευχήθηκαν, θα τους περιμένει μια εντελώς διαφορετική ακτή Καλαμίτσας.
Με το πέρας της εκδήλωσης , η εθελοντική ομάδα της παράταξης καθάρισε την ακτή και τον γύρω χώρο του πρώην κυλικείου.

Προηγούμενο άρθροΕγνατία: Συναγερμός στην Ξάνθη – Μεγάλη φωτιά κοντά στο τούνελ του Νέστου
Επόμενο άρθροΣήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη