Ένα μοναδικό Masterclass μαγειρικής του Ευρωπαϊκού προγράμματος EURICE πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στο εστιατόριο Troufa creative cuisine την Τρίτη 20/02/24, το μεσημέρι.
Το πρόγραμμα EURICE (Ενέργειες Ενημέρωσης και προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία) είναι μια δράση με κύριο στόχο την ανάδειξη της βιώσιμης πτυχής της καλλιέργεια του Ελληνικού Ευρωπαϊκού Ρυζιού.

Η Rice Chef Ambassador του προγράμματος, κα Ντίνα Νικολάου ετοίμασε ζωντανά 3 συνταγές με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι, τις οποίες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι που ενθουσιάστηκαν με τις γεύσεις των πιάτων.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Παγγαίου τίμησε τέσσερεις συμπολίτες μας, μέλη της εθελοντικής ομαδας “paggaioalert”
Επόμενο άρθροΥπεγράφη από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη ο αναδασμός του αγροκτήματος Δοξάτου