Χθες το μεσημέρι έπεσε το Twitter, λίγες ώρες μετά γύρω στα μεσάνυχτα έπεσε και το Instagram με τους χρήστες στα social media να βάζουν στον στόχο τον Μαρκ Ζούκεμπεργκ. Το μόνο που έμεινε αλώβητο ήταν το Facebook.

Πρώτο trend στο Twitter ήταν το #instagramdown και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες όταν προσπαθούσαν να συνδεθούν.

Χιλιάδες χρήστες του Instagram της Meta Platforms Inc (META.O) ανέφεραν την Πέμπτη προβλήματα με την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, σύμφωνα με το Downdetector.com.

“Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στο Instagram. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν τα πράγματα στο κανονικό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία”, δήλωσε εκπρόσωπος της Meta σε δήλωση που εστάλη μέσω email. Νωρίτερα, η Twitter Inc (TWTR.N) είχε μια σχεδόν τρίωρη διακοπή που επηρέασε έως και 50.000 χρήστες στο αποκορύφωμά της, σύμφωνα με το Downdetector.com.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Meta είχε μια σχεδόν εξάωρη διακοπή λειτουργίας που κράτησε το WhatsApp, το Instagram και το Messenger μακριά από δισεκατομμύρια χρήστες.

Προηγούμενο άρθροΟι φωτεινοί άνθρωποι- Το μήνυμα της Κυριακής
Επόμενο άρθροΝΔ: Ποια είναι η Αντωνία Δήμου, η νέα αναπληρώτρια γραµµατέας προγράµµατος του κόμματος