Στο ρεύμα προς Καβάλα πραγματοποιούνται τις ημέρες αυτές οι εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Δράμας – Καβάλας.

Συγκεκριμένα, το συνεργείο του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας – αφού ολοκλήρωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις αντίστοιχες εργασίες στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Δράμα και μέχρι τα όρια του γειτονικού νομού – έχει αποπερατώσει το τμήμα που διέρχεται από τον οικισμό της Λυδίας, καθώς και αυτό στον κόμβο των Λασπόλουτρων στις Κρηνίδες.

Ολοκληρώθηκε, επίσης, ο κόμβος του αρχαιολογικού χώρου στις Κρηνίδες, ενώ τις επόμενες ημέρες το συνεργείο της Π.Ε. Καβάλας θα συνεχίσει την υλοποίηση ανάλογων εργασιών παραπλεύρως της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση στην Καβάλα. Η διοίκηση της Π.Ε. Καβάλας εντατικοποιεί τις παρεμβάσεις της για τον αισθητικό καλλωπισμό και την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της επικράτειάς της.

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση ο Δημήτρης Πιπεργιάς
Επόμενο άρθροΔέκα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας – Συγκινητική συμμετοχή εθελοντών, πολιτών και επιχειρήσεων στην προσπάθεια του Δήμου Καβάλας