ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ALEXANDER HADITAGHI – 19/01/2022

Ο στόχος και η αποστολή μας σαν ομάδα είναι να φέρουμε κόσμο, πόλεις και κοινωνίες κοντά. Δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε ανταγωνιστές.

Οι ανταγωνιστές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και σαν άτομα. Σαν σύλλογος πρέπει να δώσουμε τα κατάλληλα παραδείγματα στην κοινωνία, στην περιοχή και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Από αυτή την στιγμή βρίσκονται σε ισχύ τα παρακάτω:

  1. Όλα τα άτομα με αυτισμό και ΑΜΕΑ μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν κάρτα διαρκείας από τα γραφεία μας.
  2. Όλοι οι άνεργοι στην Καβάλα μπορούν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας με κόστος τα 50€. Δηλαδή περίπου 3 ευρώ ανά παιχνίδι.
  3. Ως δείγμα αγάπης προς όλους τους φίλους της ομάδας και ιδιαίτερα στο Fan Club της Αθήνας, θα καλύπτουμε με live streaming όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για φέτος, ΔΩΡΕΑΝ. Αν κάποιοι από τους αντιπάλους μας θέλουν να κάνουν το ίδιο στην έδρα μας έχουν την άδεια μας, εφόσον μας επιτραπεί να κάνουμε το ίδιο στην δική τους.
  4. Κατανοώ πως αρκετές ομάδες της Καβάλας και της Δράμας στην Γ’ Εθνική μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια μας. Είμαστε στη διάθεσή τους ώστε να δανεισουμε κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχουμε ροστερ 32 ποδοσφαιριστών και βρισκόμαστε σε καλή θέση ώστε να βοηθήσουμε τους φίλους μας και πιθανούς αυριανούς ανταγωνιστές.
Προηγούμενο άρθρο«Θρίλερ» με τον θάνατο 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου στην Καβάλα
Επόμενο άρθροSelf test: Από σήμερα η διάθεσή τους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στα φαρμακεία