Την πρόθεση της «Περιφερειακής Σύνθεσης» να συνεχίσει το παραγωγικό της έργο έως ότου αναλάβει τα ηνία της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανακοίνωσε από την Καβάλα ο επικεφαλής της παράταξης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κος Τοψίδης, ευρισκόμενος στην Καβάλα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και από αυτό το βήμα αναφέρθηκε εκτενώς στο έως τώρα έργο της παράταξης, την οποία τίμησαν με την ψήφο τους οι μισοί πολίτες της ΑΜΘ το 2019.
«Ο Περιφερειάρχης είτε προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από έργο που δεν είναι δικό του αλλά κυβερνητικό, είτε όπου έχει πραγματική εμπλοκή έχει ξεπεράσει κάθε όριο ολιγωρίας, παραλείψεων και καθυστερήσεων», σημείωσε ο κος Τοψίδης ασκώντας κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, τα στελέχη της οποίας έχουν πλέον αποδείξει την ανικανότητα τους να διοικήσουν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο κος Τοψίδης άσκησε συγκεκριμένη κριτική στα «έργα και τις ημέρες» της διοίκησης της Περιφέρειας με εμπεριστατωμένες αναφορές ενώ περιέγραψε και την θετική πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης για τον τρόπο λειτουργίας μίας ευρωπαϊκής, σύγχρονης και αποδοτικής Περιφέρειας. «Η ΑΜΘ, η Περιφέρειά μας δικαιούται μία διαφορετική πορεία», τόνισε με έμφαση.
«Πιστεύουμε στο τρίπτυχο «Συνέπεια», «Όραμα», «Δουλειά» ! και δεν κάνουμε «Αγγαρεία»!

Πιστεύουμε ότι η πολιτική έχει ήθος και ηθική!» υπογράμμισε σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο κος Τοψίδης, αναφέροντας «κάποιοι μπήκαν στον πειρασμό του μισθού. Ας απολογηθούν στους πολίτες …Ας απολογηθούν στους ανέργους…. Η κοινωνία τους αποδοκιμάζει ήδη και αυτό θα το βιώσουν στον κατάλληλο χρόνο» ενώ κατέληξε δεσμευόμενος ότι η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία της, έως το νικηφόρο αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών «επειδή κίνητρο μας είναι η προσφορά στη κοινωνία, πυξίδα μας είναι μια περιφέρεια δίπλα στον πολίτη, γιατί ο ρεβανσισμός δεν έχει θέση στην πολιτική μας, οι δολοπλοκίες δεν μας αφορούν, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και συντελούν στην σύνθεση και τη συνεργασία και οι πολίτες αντιλαμβάνονται την παρουσία μας στην καθημερινότητα τους, ο συνδυασμός μας παραμένει δυνατός, όσο συνεχίζει να τιμά της αξίες του και όχι τα πρόσωπα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τον κο Τοψίδη πλαισίωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης στην ΠΕ Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος και Αλ. Ιωσηφίδης.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή Κυκλοφορίας στις οδούς Κασσάνδρου και Αβέρωφ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: “Αποπεράτωση Δημαρχιακού Καταστήματος” του Δήμου Θάσου