Σαν το κόμμα της γκάφας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ , γεγονός που επιβεβαιώνει την υποψία ότι τόσο ο αρχηγός του όσο και τα μέλη του κάνουν αντιπολίτευση αδιάβαστοι!

Ενδεχομένως δίνει τον τόνο ο αρχηγός του κόμματος αν θυμηθούμε ότι, μεταξύ άλλων, ως πρωθυπουργός έχει συμπεριλάβει το Ιράν στις Αραβικές χώρες, έχει διαχωρίσει ως δύο νησιά, τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη, έχει μπερδέψει την συγγραφέα του «Σοκ» Ναόμι Κλάϊν με το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, έχει αναπτύξει την πρωτάκουστη διεθνώς θεωρία ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα κλπ.

Μόλις πρόσφατα, στις 17 του μηνός έκανε -για να φέρουμε ένα παράδειγμα προχειρότητας- ερώτηση ο ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρία για την ενημέρωση των Ελλήνων που μένουν στο εξωτερικό, πως θα ψηφίζει στις γενικές εκλογές. Όμως τον σχετικό Νόμο που προβλέπει την απ’ ευθείας ανάθεση τον είχε ψηφίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Αλλά και στο τόσο επίκαιρο όσο και κρίσιμο θέμα για την ελληνική κοινωνία του εμβολιασμού ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν απέφυγε μία κορυφαία γκάφα. Αγνοώντας την κοινή ευρωπαϊκή πολιτική που επιβάλλει την από κοινού από όλες τις χώρες μέλη προμήθεια του εμβολίου, πρότεινε να προμηθευτούμε εμβόλια από τρείς διαφορετικές πηγές! Του απάντησε βεβαίως του κ. Τσίπρα η ίδια η Κομισιόν με την ανακοίνωσή της ότι κανείς δεν μπορεί να διαπραγματεύεται παραλλήλως.

Παροιμιώδης είναι και η φράση του περιστρεφόμενου κατά 360 μοίρες αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν στο Φορουμ των Δελφών μιλώντας για τον Τουρισμό είπε να μπαίνουν στο αεροπλάνο όσοι μετά από τεστ βρίσκονται …θετικοί!

Σταχυολογούμε και άλλες ΣΥΡΙΖΑϊκές γκάφες ολκής:

-Με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία Μήδεια κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση ότι αφήνει στο έλεος του χιονιά του καταυλισμούς των προσφύγων στην Λέσβο. Μόνο που δεν έπεσε ούτε νιφάδα χιονιού στο νησί!

-Ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ διακομματική τοποθέτηση του ΔΣ της ΕΡΤ, όταν σε όλων την μνήμη είναι βαθιά χαραγμένη η κυβερνητική προπαγάνδα επί των ημερών του από την Ακριβοπούλου και τον Καψώχα. Χώρια που όλες οι διοικήσεις της ΕΡΤ περνούν προηγουμένως για να εγκριθούν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

-Οι γκάφες συμβαδίζουν με την αγραμματοσύνη. Θυμίζουμε ότι βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκαλέσει …επιδειξία τον Κυριάκο Μητσοτάκη προφανώς διότι αγνοούσε την πραγματική έννοια της λέξης αλλά και την έννοια του επιδειξιομανή. Ενώ μία άλλη συνάδελφός της μιλώντας για την σύνθεση της προανακριτικής για την Novartis είχε πει ότι «η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή θα είναι αρτιμελής!!»

Να και άλλες δύο περιπτώσεις γκαφών: Στην μία περίπτωση είχε καταγγελθεί η κυβέρνηση της ΝΔ ότι με νομοθετική ρύθμιση προσέφερε ασυλία στα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Μόνο που τα μέλη του ΔΣ είχαν διοριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ!!

Στην άλλη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δια του αρμόδιου Τομεάρχη του ζητούσε να χορηγηθεί επίδομα στους αστυνομικούς ενώ μερικές μόνο μέρες πριν κατηγορούσε την Αστυνομία για αυθαιρεσίες επειδή είχε κάνει συλλήψεις καταληψιών στα Εξάρχεια!!

Πηγή:www.parapolitika.gr

Προηγούμενο άρθροEuropa League: Άρσεναλ – Ολυμπιακός 0-1 – Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: ΟΧΙ στην “παλαιοκομματική” μέθοδο των “ρουσφετιών” του Δημάρχου Καβάλας!