“Πλημμύρισε” από μικρούς & μεγάλους η πλατεία του Α.Νικολάου στην Ελευθερουπολη του Δήμου Παγγαίου στο πλαίσιο διεξαγωγής του 6ου Παπαχρηστιδειου Δρόμου , ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτω από ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα μικρά παιδιά συμμετείχαν σε ιδιαίτερα ευφάνταστες αθλοπαιδιές.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος Παπαχρηστίδειος δρόμος στον Δήμο μας. Ένας θεσμός που καθιερώθηκε προς τιμήν του ευεργέτη της Ελευθερούπολης και του Δήμου μας εν γένει, κ. Παπαχρηστίδη Φρίξο.
Τη φετινή χρονιά, ο θεσμός γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία με πάνω από 600 συμμετοχές, αποδεικνύοντας με τον πλέον καλύτερο τρόπο τα υψηλά επίπεδα αθλητισμού στην περιοχή μας, δίνοντας παράλληλα το ορθό παράδειγμα προς όλους τους πολίτες να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.
Ξεχωριστή στιγμή της ημέρας, η παρουσία της Ευαγγελίας μας. Η συμμετοχή της μας προσφέρει αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας για μια καλύτερη κοινωνία. Μία κοινωνία δίκαιη, που αγκαλιάζει το σύνολο των πολιτών της χωρίς διακρίσεις.
✅️ Το αθλητικό Παγγαίο είναι ανοιχτό και προσβάσιμο για όλους μας!
✅️ “Πίστη, προσπάθεια και θέληση”, η συνταγή για την πραγματοποίηση των ονείρων μας!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές, τους εθελοντές και του υπαλλήλους μου μόχθησαν για αυτό το άρτιο αποτέλεσμα!

Προηγούμενο άρθροΟ Σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου έτρεξε στον 6ο Παπαχρηστίδειο δρόμο στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΜαίρη Χατζηκωνσταντίνου: Η τέχνη σύμμαχος της ιστορίας