Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌΣ 2 – 1.

Με κατάθεση ψυχής και με ανατροπή η Π.Α.Ε.Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 νίκησε στο ντέρμπι της πρεμιέρας με 2 – 1 την Π.Α.Ε.Πανσερραϊκός.

Μετά από αποχή 13 μηνών η επιστροφή στο γήπεδο ήταν γούρικη για την ομάδα μας που με την εμφάνιση κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου δικαίως κατέκτησε τη νίκη που θα μπορούσε να την πετύχει και με πιο ευρύ σκορ.

Το 0 – 1 επετεύχθη για τον Πανσερραϊκό μόλις στο 10′ ύστερα από συνεργασία του Μέσι που βρήκε στο δεύτερο δοκάρι εντελώς αμαρκάριστο τον Γκούρτση ο οποίος με τη σειρά του δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κυρίτση.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων ήρθε η ισοφάριση για τους Αργοναύτες στο 12′ με τον Κόκκορη να βρίσκει τον Κολλά στο ύψος της μικρής περιοχής ο οποίος δίχως να χρονοτριβήσει σούταρε συρτά – δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Καβουσάκη.

Στο 24′ ο Πανσερραϊκός είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον σκόρερ Γκούρτση και εκεί ” έσβησαν ” οι μηχανές για τους φιλοξενούμενους.

Ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1 – 1 , όμως στην επανάληψη και με το καλημέρα ο Α.Ο.Κ. κατάφερε α πετύχει το δεύτερο γκολ με τον νεοεισελθέντα Βαλαβανόπουλο στο 47′, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Κολλά.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ενώ παράλληλα δημιούργησαν δύσκολες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ δίχως όμως να γευτούν τη χαρά ενός τρίτου ή ενδεχομένως και τέταρτου τέρματος.

Καλή αρχή λοιπόν….ευχόμενοι μια καλύτερη ακόμη συνέχεια.

Η σύνθεση των νικητών: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος ( 70′ Γεωργακόπουλος ) , Θωμαΐδης ( 62′ Κέρθι), Κολλάς ( 32′ Βαλαβανόπουλος), Ορφανίδης, Κόκκορης ( 62′ Αδαμάκης).

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΜέσα στην εβδομάδα «κληρώνει» για σχολεία και λιανεμπόριο – Τι είπε η Πελώνη για διαδημοτικές μετακινήσεις
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 735 διασωληνωμένους – 1.449 νέα κρούσματα, 54 νεκροί