Το Ακαδημαϊκό και το Διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τα σημερινά αποτελέσματα που αφορούν την εισαγωγή των νέων φοιτητριών και φοιτητών για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Με το πέρας των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, οι μαθήτριες και οι μαθητές έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρει το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δ.Π.Θ. επιλέγοντάς το και καλύπτοντας πλήρως και τις 200 θέσεις που δόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Με αρωγό την αταλάντευτη και απρόσκοπτη υποστήριξη των Πρυτανικών αρχών, το προσωπικό του Τμήματος δεσμεύεται στην προσφορά εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας στις νεοεισερχόμενες φοιτήτριες και τους νεοεισερχόμενους φοιτητές του στη φιλόξενη πόλη της Ορεστιάδας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος,
Αθανάσιος Κυμπάρης
Καθηγητής

Προηγούμενο άρθρο15η Γιορτή Πίτας – Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος
Επόμενο άρθροΑυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη η απομάκρυνση Μηταράκη – «Τα στελέχη της κυβέρνησης οφείλουν να είναι στην πρώτη γραμμή» – Καμία ανοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές