Σκότωσε την 82χρονη γιαγιά του στο ξύλο για 150€ και έπειτα ισχυρίστηκε πως έπεσε και χτύπησε μόνη της.

Ο 24χρονος από την Καβάλα μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS και τον Άγγελο Λαμπίδη μέσα από τη φυλακή και δίνει την δική του εκδοχή για πρώτη φορά.

«Κατά λάθος έγινε. Δεν ήξερα τι έκανα. Πάνω στα νεύρα μου έγινε αυτό», είπε ο 24χρονος κατηγορούμενος.

Όλα έγιναν μέσα σε αυτό το σπίτι στο Χρυσοχώρι Καβάλας. Ήταν 14 Μαρτίου του 2022. Ο εγγονός της γυναίκας, όπως λέει στο LIVE NEWS, ξύπνησε την άτυχη ηλικιωμένη για να της ζητήσει χρήματα. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ήρθε το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι.

«Μαλώσαμε για 150€. Δεν μου έδωσε. Θυμάμαι ότι τη χτύπησα. Νευρίασα, πάνω στα νεύρα μου δεν ήξερα τι έκανα».

15/03/2021

«Η μαμά ήταν εκεί πέρα με το σκυλάκι και ύστερα ήρθε αυτός νευριασμένος πήρε αυτό και την σκότωσε», είπε ο πατέρας του 24χρονου.

Ο 24χρονος κατηγορούμενος θόλωσε. Προσπάθησε να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα και έτσι τηλεφώνησε στο γραφείο τελετών και είπε πως η γιαγιά του έπεσε, χτύπησε και την εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της.

«Μετά που ήρθε το ασθενοφόρο και είπε ότι η γιαγιά είναι πεθαμένη. Μου είπανε ότι πέθανε από ανακοπή. Έτσι μου είπανε. Με ρώτησε η αστυνομία, αυτός που με πήρε εκεί πέρα: ‘’Πώς έγινε αυτό;’’. Είπα: ‘’Δεν ήθελα να το κάνω’’.

15/03/2021

Δεν τον άκουσα ιδιαίτερα αναστατωμένο. Μου είπε ότι η γιαγιά πέθανε. Τον ρώτησα αν η γιαγιά πέθανε covid ή από κάποια άλλα αίτια. Μου απάντησε ότι δεν ήταν άρρωστη. Άκουσε έναν θόρυβο, έναν ήχο και σηκώθηκε και είδε τη γιαγιά πεσμένη και κατάλαβε ότι έχει πεθάνει», είπε εργολάβος γραφείου τελετών, Αναστάσιος Νικολαΐδης.

Τώρα δηλώνει μετανιωμένος για ό,τι συνέβη και πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα μέσα στο σπίτι που τον οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα.

«Πονάει ακόμα. Με μάλωνε, μου φώναζε, με έβριζε. Με έλεγε ‘’αλήτη’’. Δεν μου έκανε τα χατίρια. Όλη μέρα φασαρίες, όλη μέρα καυγάδες. Πιο πολύ αγαπούσε τον πατέρα μου, παρά εμένα. Εγώ δεν είχα υποστήριξη από κανέναν. Ήθελα να σπουδάσω, να κάνω κάτι στη ζωή μου, αλλά με εμπόδιζαν. Να είχα ένα σπιτάκι, την δουλίτσα μου και να μην εξαρτιέμαι από κανέναν», δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πήρε αναβολή, με τον 24χρονο να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων.

Πέντε φορές σε ψυχιατρείο

O δικηγόρος, Μανώλης Bονικάκης, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση, λέγοντας πως ο 24χρονος έχει νοσηλευτεί πέντε φορές σε ψυχιατρική κλινική μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

«Ο νεαρός με βάση τη δικογραφία έχει εγκλειστεί πέντε φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. Μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το παιδί έχει βιαστεί από τον πατέρα και τον παππού του από πέντε ετών, όπως και η αδελφή του. Σε αυτήν την υπόθεση η γειτονιά λειτούργησε ως όφειλε και ενημέρωσε την αστυνομία όταν γινόταν κάποιο περιστατικό για ενδοοικογενειακή βία. Οι γιατροί όμως, έχουν ευθύνη. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο. Τι έκαναν οι ψυχίατροι; Γιατί έχω στα χέρια μου γνωματεύσεις που μιλούν για ψυχωσική συνδρομή».

Πηγή:www.megatv.com

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Χατζηκωνσταντίνου: η ισορροπημένη διατροφή των παιδιών μας γεννά πρωταθλητές – κάθε παιδί είναι διατροφικά μοναδικό
Επόμενο άρθροΒαθμολογία Super League 1: Στην κορυφή η ΑΕΚ και «αγκαλιά» με τον τίτλο