2 ασημένια μετάλλια, ένα στο δεξί και ένα στο αριστερό χέρι κατέκτησε ο Αλεξανδρουπολίτης Θεόδωρος Κατσιπτσάκης, μαθητής της Α τάξης του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροπάλης, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού την Κυριακή 14 Απριλίου την Αθήνα.

Ο Θοδωρής ασχολούνταν ερασιτεχνικά με τη γυμναστική, στα πάρκα της πόλης χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα, που όμως όπως αποδείχθηκε έχει έμφυτο ταλέντο.

Ένα ταλέντο που αντιλήφθηκε με την πρώτη ματιά ο Πύρρος Δήμας όταν γνώρισε το Θοδωρή τυχαία στο στούντιο του NRG 98.5 που βρέθηκε εκεί για να δει το ίνδαλμα του από κοντά.

Ο αθλητής που τον θεωρούσε ίνδαλμά του, τον προκάλεσε σε αγώνα χειροπάλης που ο Πύρρος αποδέχθηκε και εντυπωσιάστηκε από τη δύναμη και την τεχνική του αυτοδίδακτου μαθητή.

Ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τους γονείς του μαθητή, με την αρμόδια ομοσπονδία , ανέλαβε τη διαδικασία έκδοσης δελτίου αθλητού και δήλωσε τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροπαλής.

Ο Ολυμπιονίκης παρά το γεγονός ότι πριν λίγες ώρες έγινε για 5η φορά πατέρας, βρέθηκε δίπλα στον αθλητή από την Αλεξανδρούπολη ως υποστηρικτής του κατά τη διάρκεια των αγώνων, όπου κατάφερε να κερδίσει τα 2 ασημένια μετάλλια.

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας συναντήθηκε με τους γονείς του αθλητή και τους έδωσε την υπόσχεση πως όπως μέχρι τώρα στήριξε τον αθλητή έτσι θα είναι μαζί τους και στην συνέχεια της αθλητικής του πορείας.

Τα δύο αυτά μετάλλια παρέχουν μόρια εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το άθλημα που έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια γέμισε το γήπεδο τόσο από αθλητές, όσο και από φίλους της Χειροπάλης, που θα είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 150 και το θέαμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσιάζει σήμερα το απόγευμα το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Πρόσωπο-έκπληξη η Ελεονώρα Μελέτη
Επόμενο άρθροΕργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα