Ο φετινός κύκλος των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”, πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».
Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-8 (τέσσερις-οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Οι Ακαδημίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε περιοχές της Αττικής και Θεσσαλίας, ενώ θα υπάρχει και υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Νέας Σμύρνης για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ.
Αφορά εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και λοιπούς.
2η Συνάντηση -Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:15.
«“Xρυσοί” κανόνες για γονείς – πώς επικοινωνούμε με τα παιδιά μας;»
Άρτεμις Κ. Τσίτσικα (Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Διευθύντρια ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.))
& Βάνα Τζάννε (Ψυχολόγος MSc, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Επιστημ. Συνεργάτης, Πρόγραμμα Κατάρτισης Υπουργείου Υγείας «Παιδιά και Έφηβοι στις ημέρες Covid-19»)

Για να παρακολουθήσετε την 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_IoaF-8atRHKD1svYb5K2bA

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας μεταξύ Περιφέρειας ΑΜΘ και φορέων της Καβάλας για την τουριστική ανάπτυξη
Επόμενο άρθροΤηλέμαχος Τσιμιρίκας: Tο 2012 ένα 15χρονο παιδί θυσιάστηκε στη φωτιά για να σώσει τα αδέλφια του