Επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού τα επόμενα δύο 24ωρα, σε πρώτη φάση με σποραδικές βροχοπτώσεις και σε δεύτερη με πτώση της θερμοκρασίας σε πιο χειμερινά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, αύριο Τρίτη 22/2 αναμένονται γενικά αυξημένες νεφώσεις ήδη από τις πρωινές ώρες. Σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες και μετά υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα και ασθενούς γενικά έντασης, στα όρη Λεκάνης και στις περιοχές γύρω από το Παγγαίο, στα υπόλοιπα τμήματα του νομού μικρότερες πιθανότητες για φαινόμενα.

Ωστόσο βαδίζοντας προς τις πρώτες βραδινές-νυχτερινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά στο σύνολο του Νομού με βροχοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Την Τετάρτη 23/2 αναμένονται γενικά νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στην παράκτια ζώνη του Νομού αλλά και την Θάσο. Τα φαινόμενα γρήγορα θα σταματήσουν.

Ωστόσο σταδιακά από το βράδυ και μέσα στην νύχτα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αξιόλογη πτώση ενώ παράλληλα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις με έμφαση στα νοτιότερα τμήματα του νομού . Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα αρχικά περίπου από τα 1200μ και μέχρι τα ξημέρωμα της Πέμπτης τοπικά ίσως από τα 800μ και άνω (κυρίως στην Θάσο).

Άμα κριθεί αναγκαίο θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για την μεταβολή Τετάρτη βράδυ έως Πέμπτη ενώ για κάθε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο www.meteokav.gr

Προηγούμενο άρθροΠνευματικά δικαιώματα: Οριστική λύση για χιλιάδες επιχειρήσεις προτείνει η ΚΕΕΕ
Επόμενο άρθροΔωρεάν rapid tests στην Ελευθερούπολη