Διανύουμε ήδη 18 μήνες από την ανάληψη της διοίκησης του δήμου Καβαλας από την ομάδα του κυρίου Μουριάδη. Σε αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τι σημαίνει για τον νέο δήμαρχο Καβαλας άσκηση εξουσίας.

Με έκπληξη προσγειωθήκαμε ανώμαλα όταν τον ακούσαμε να δηλώνει πως δεν ιδρώνει το αυτί του από τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου! Η ίδια έκπληξη μας περίμενε όταν ξαφνικά το 2019 μας επέβαλε χαράτσια της τάξης του 45% μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

Στα νομικά πρόσωπα τα φαινόμενα αυταρχισμού και αλαζονείας είναι πλέον κάτι σύνηθες! Τελευταία παραδείγματα οι περίπτωση Μπάκα στο Δημοτικο ωδείο και Γκόνη στο ΔΗΠΕΘΕ! Πριν από ένα μήνα ρωτούσα την διοίκηση ποιά ήταν η κατάληξη εκείνου του φορτηγού της καθαριότητας που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πήρε φωτιά στα σκουπίδια!

Λόγια μασημένα, μπερδεμένα, το φτιάχνουμε, αλλά δεν ξέρουμε ποσό θα στοίχιση, θα δούμε. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο, το μηχάνημα αυτό που καινούριο η αξία του ξεπερνάει της 300.000,0 ευρώ, έχει εγκαταληφθεί και σαπίζει!

Και να είναι το μόνο; Να γιατί μολονότι έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που το Δημοτικο συμβουλιο υιοθέτησε την πρόταση μου για μειώσεις στα χαράτσια που επέβαλλε ο κύριος Μουριάδης και η ομάδα του, ακόμα δεν έχει προχωρήσει στην εφαρμογή της! Κάποιοι εκτός δημοτικού συμβουλίου έπαθαν αφωνία, αναρωτιέμαι γιατί;

Τους ενοχλούν οι μειώσεις η εγώ που τις εισηγήθηκα; Στρουθοκαμηλίζουν την ίδια στιγμή που συνολικά η κοινωνία εξακολουθεί να αγκομαχά πληρώνοντας όσοι ακόμα μπορούν, τις υπέρογκες αυξήσεις Μουριάδη! Οψόμεθα στην καθ ‘ υμάς Ανατολή!

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Καβάλα για σήμερα 28/3
Επόμενο άρθροΚεραμέως: Στόχος το άνοιγμα σχολείων στις 5 Απριλίου