Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο, και φέτα από την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 έως την
Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον για τους ωφελούμενους των τοπικών κοινοτήτων και ταυτόχρονα και στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ) για τους ωφελούμενους της Δημοτικής Κοινότητας Χρυσούπολης.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων (υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων).

Για τους ωφελούμενους του προγράμματος των τοπικών κοινοτήτων που θα παραλάβουν κατ οίκον επίσης θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση για την ημέρα παραλαβής των προϊόντων τους. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή απλή εξουσιοδότηση με την επίδειξη Α.Δ.Τ. του εξουσιοδοτούμενου ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν Μετακίνηση των Ηλικιωμένων άνω των 80 ετών που διαμένουν στην πόλη της Καβάλας και επιθυμούν να εμβολιαστούν
Επόμενο άρθροΟ.Λ.Κ. Α.Ε.: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της περίφραξης στο λιμάνι των Ελευθερών