Η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου έχει καταθέσει οικονομική πρόταση στην Ιατρική Εταιρεία Καβάλας για την αξιοποίηση της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής στο συγκρότημα του πρώην Σανατορίου. Ο πρόεδρος της κ. Αρχέλαος Γρανάς σημείωσε πως, λόγω κορωνοϊού δεν μπόρεσαν να συνέλθουν σε Σώμα και είναι θέμα ολίγων εβδομάδων για να κάνουν Γενική Συνέλευση.

Ο κ. Γρανάς ανέφερε ότι “Πράγματι πρόκειται για ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ εδώ και χρόνια. Απλά το πρόβλημα με την πανδημία τώρα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε Γενική Συνέλευση. Εκκρεμεί μια Γενική Συνέλευση των μελών μας όπου θα τεθεί αυτό το θέμα για να πάρουμε επιτέλους απόφαση.

Είναι ένα θέμα μείζον για την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας. Μείζονος σημασίας πραγματικά και στην ουσία αυτά τα κτηριακά συγκροτήματα εκεί που είναι στην ιδιοκτησία της άλλωστε θα πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιηθούν.

Ελπίζω ότι μέχρι τον Ιούνιο όλα αυτά θα έχουν τελειώσει και θα δούμε πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα».

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Και πρόσθεσε πως «Επειδή είχαμε και το πρόβλημα με τον Άρειο Πάγο βρήκαμε κάποια χρήματα γιατί έπρεπε άλλωστε να κυλήσουμε και αυτή τη διαδικασία, να πάμε δηλαδή στον Άρειο Πάγο πουλώντας κάποια ακίνητα που έχουμε και έτσι έχουμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία παράλληλα έτσι ώστε να τελεσιδικήσει η ιστορία με το Σανατόριο στον Άρειο Πάγο έτσι ώστε να γνωρίζουμε αν είναι τελικά δικό μας, αν θα μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε και να το κάνουμε κάτι επιτέλους.

Βρισκόμαστε κάπως με δεμένα χέρια βέβαια για την Ορθοπεδική. Περιμένουμε να τελειώσει η πανδημία για να κάνουμε επιτέλους Γενική Συνέλευση. Δεν μπορούμε να καλέσουμε τα μέλη μας, που είναι οι περισσότεροι και κάποιας ηλικίας. Από τις 7 Νοεμβρίου που έκλεισαν όλα φτάσαμε στα μέσα Μαρτίου και δεν μπορούμε να κάνουμε Γενική Συνέλευση”.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το Δ.Σ. βρίσκει σύμφωνη την πρόταση της Μητρόπολης απλά πρέπει να τοποθετηθεί και η Γενική Συνέλευση.

Προηγούμενο άρθροΑυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΝα δοθεί παράταση για ενστάσεις στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας