Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε σχετικά με τις δηλώσεις του πρ.Δημάρχου Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Καλλινικίδης, δίνοντας την δική του απάντηση σχετικά με την οικονομική κατασταση στην ΔΕΥΑ Παγγαίου.

“Η ΔΕΥΑ Παγγαίου σε πτώχευση!!” και οι “απολύτως τίποτα”

Όλοι μπορουν να καταλάβουν την αδυναμία του πρώην δημάρχου κ. Ξουλόγη να αντιπολιτευτεί την διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.Η εικόνα της μείζονος αντιπολίτευσης είναι αν μη τι άλλο προβληματική. Ο πρώην δήμαρχος επειδή αντιλαμβάνεται το πρόβλημα επιλέγει να αντιπολιτευτεί στο fb, και δυστυχώς ανεύθυνα, για πολύ σοβαρά θέματα, όπως η ΔΕΥΑΑΠ. Ανεύθυνα, γιατί δεν μπορεί να κινδυνολογεί γράφοντας :

“Η ΔΕΥΑ Παγγαίου σε πτώχευση!!” (Ακόμα δεν έμαθε το σωστό ..ΔΕΥΑΑ Παγγαίου)

Ο δήμαρχος έχει μάθει να απαντά θεσμικά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και πάντα με στοιχεία από τις υπηρεσίες του δήμου . Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, όπου ακόμα και ο πιο πιστός οπαδός του πρώην δημάρχου αν παρακολουθούσε τη συζήτηση για τη ΔΕΥΑΑΠ θα έβλεπε την πλήρη ένδεια επιχειρημάτων του κ. Ξουλόγη , αλλά θα αντιλαμβανόταν και την “αλήθεια;;;”των λεγομένων του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 40 εκ ευρώ έργο επί των ημερών του στη ΔΕΥΑΑΠ, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του.. και η αλήθεια στο παρακάτω έγγραφο. .. είπαμε εμείς θα μιλάμε και θα μιλάμε πάντα με επίσημα έγγραφα …

ΥΓ 1. Πρώην δήμαρχε, εσύ που μιλάς για πολιτικό πολιτισμό δεν έχεις αποκαλέσει ποτέ δήμαρχε τον Φίλιππο Αναστασιάδη, συμπεριφορά απαράδεκτη για εναν δήμαρχο 12 ετών, συμπεριφορά που προσβάλλει τον ίδιο τον θεσμό τον οποίο υπηρέτησες(…λέμε τώρα) επί τρεις θητείες.

ΥΓ. 2. Είμαι κι εγώ ένας από τους “απολύτως τίποτα” ,σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του κ. Ξουλόγη Ένα μόνο θα πω… Κυριακή κοντή γιορτή κ. Ξουλόγη…οι συνδημότες μας θα σας δειξουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τι θα πει .. “απολύτως τίποτα “.

Προηγούμενο άρθροΣύντομη συνάντηση του Μ.Παπαδόπουλου με τον Γ.Καμίνη
Επόμενο άρθροΒαριά ήττα της Ένωσης από τον Κόροιβο με 95-61