Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τους νεαρούς συμπολίτες μας Χρήστο Τεμεκενίδη, ιδιωτικό υπάλληλο, και Γιάννη Παπαχριστοδούλου, ιδιωτικό υπάλληλο σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Χρήστος Τεμεκενίδης γεννήθηκε το 1988 και μένει στην Καβάλα. Το 2009 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στη “Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας” της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι) Καλαμάτας. Το 2013 έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό του τίτλο στη “Διοικητική Επιστήμη & Πληροφοριακά Συστήματα” (Master of Science) της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), ενώ το 2020 έλαβε τον δεύτερο μεταπτυχιακό του τίτλο (Master) στη “Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών για Στελέχη (Executive M.B.A.)” της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.). Στα τέλη του 2020, ολοκλήρωσε έναν ακόμη κύκλο σπουδών λαμβάνοντας πτυχίο με άριστα στη “Διοίκηση Επιχειρήσεων” της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Είναι κάτοχος ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού Β’ Τάξης και έχει εργαστεί στο λογιστήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σε γνωστές επιχειρήσεις της Καβάλας, μέχρι και σήμερα. Ασχολείται με τη μουσική, περίπου μία δεκαετία ως τραγουδιστής σε διάφορα κέντρα διασκέδασης και σήμερα ως DJ, παρουσιάζοντας διάφορα μουσικά events σε μαγαζιά.

Ο Γιάννης Παπαχριστοδούλου έχει δραστηριοποιηθεί στον χώρο της διασκέδασης και έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τις πολεμικές τέχνες.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣήμερα παρουσιάζεται το οικονομικό νομοσχέδιο – Όλα τα νεότερα για Market Pass, Youth Pass, μισθούς Δημοσίου, ΕΝΦΙΑ
Επόμενο άρθροΈνας ακόμη πνιγμός ηλικιωμένου άνδρα ηλικίας 83 ετών κατοίκου Φωλιάς ,στην παραλία του Πύργου Καρυανης