Αν και κατά τη γνώμη μου είναι λάθος ένας δημοσιογράφος να προσδίδει χαρακτηριστικά θεότητας σε έναν καλλιτέχνη, εντούτοις για να τον «εγκωμιάζει» με τέτοιον τρόπο σημαίνει πως τον ήξερε καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εν τω μεταξύ, μιας και μνημονεύσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη, την παραβατική δράση του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ χρέωνε στον Μητσοτάκη, δίνοντας έτσι σήμα στα τρολ της Αριστεράς να πολιτικοποιήσουν την υπόθεσή του, ανακαλύψαμε πως κατά το παρελθόν ο συγκεκριμένος ηθοποιός είχε δώσει μια συνέντευξη-αγιογραφία στη σημερινή εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία τον αποκαλούσε «αγαπημένο» ηθοποιό και «Λιγνάδη θεό».

Αν και κατά τη γνώμη μου είναι λάθος ένας δημοσιογράφος να προσδίδει χαρακτηριστικά θεότητας σε έναν καλλιτέχνη, εντούτοις η Πόπη Τσαπανίδου για να τον «εγκωμιάζει» με τέτοιο τρόπο σημαίνει πως τον ήξερε καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άρα, οφείλει και αυτή να δώσει εξηγήσεις για την «ιδιωτική του ζωή».

Έτσι δεν είναι, αγαπημένη Πόπη;

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/4

Προηγούμενο άρθρο«Ιερή» πετσέτα στην Ημαθία – «Φρένο» από τον μητροπολίτη στο «θαύμα» του χωριού, που το 2003 θρήνησε 21 μαθητές στα Τέμπη
Επόμενο άρθροΧ. Δερμεντζόπουλος: «Η ΝΔ θα είναι ξανά κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές – πολλά τα δρομολογούμενα έργα για τον Έβρο»