Όλοι στα μπαλκόνια απόψε στις 21:00 χειροκροτάμε για να ευχαριστήσουμε ιατρούς και νοσηλευτές

Το έμπρακτο «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας καλεί τους Έλληνες πολίτες να δείξουν με ένα δυνατό χειροκρότημα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Με ανάρτησή της η Μαρέβα Μητσοτάκη απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 9 το βράδυ και να αφιερώσουν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους, στους ιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν την μάχη κατά του κοροναϊού.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Στις 21:00 σήμερα το βράδυ Κυριακή 15/3, ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα», αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιοποίησε.

Ανάλογη πρωτοβουλία έγινε χθες στην Ισπανία, όταν οι κάτοικοι επί πέντε λεπτά χειροκροτούσαν τους δικούς τους ήρωες από το μπαλκόνι τους.

Hot this week

Βασίλης Λεμονίδης: Με την Κουντουριώτου νομίζω ότι στο μέτρο του δυνατού κάνουμε αυτό που πρέπει

Για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αστυνομίας στα σημεία όπου...

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Topics

Γιώργος Τεπελόπουλος: Σχεδόν 300 περιστατικά δέχεται καθημερινά το Τμήμα Επειγόντων

Τις 300 πλησιάζουν οι προσελεύσεις καθημερινά στο Τ.Ε.Π. του...

Επιτόπια επίσκεψη στο «Βαθύ» Θάσου: σταθερή θεσμική σύμπραξη για μια υποδομή στρατηγικής σημασίας

Η προοπτική αναβάθμισης και οργανωμένης αξιοποίησης της υφιστάμενης εμπορικής...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες