Ξεκίνησε το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χρήστο Τσιτσιλικάκη την τελευταία στιγμή έγιναν περίπου 100 αιτήσεις μονίμων κατοίκων.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης τέθηκε σε εφαρμογή το περασμένο Σάββατο. Δεν ξεκίνησε ακριβώς έτσι όπως θα θέλαμε να ξεκινήσει διότι δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα την τελευταία στιγμή. Ήρθαν πάνω από 100 συμπολίτες μας τις τελευταίες μέρες για να βγάλουν κάρτες στάθμευσης, κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό σε ό,τι αφορά την έκδοσή τους, αφού υπάρχει μια διαδικασία, όπως να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά, να περάσουν από το πρωτόκολλο. Είχαμε μία καθυστέρηση διότι υπήρχαν πολλές κάρτες της τελευταίας στιγμής, παρόλα αυτά έγινε η αστυνόμευση πάνω στην Παναγία και την το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί που είχαμε και παράλληλες εκδηλώσεις και έπρεπε να είμαστε και στα νεκροταφεία. Και στην 25η Μαρτίου που έπρεπε να είμαστε σε κάποιες εκδηλώσεις. Έγινε η αστυνόμευση, έγιναν αρκετές παραβάσεις στην Παναγία και νομίζω ότι θα χρειαστεί μια βδομάδα μέχρι να εκδοθούν όλες οι κάρτες για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ακριβώς αυτό που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο».

ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ

Πρόσθεσε ότι «αυτές οι αιτήσεις της τελευταίας στιγμής είναι μέσα στον αριθμό που έχουμε προβλέψει. Απλώς οι συμπολίτες μας καθυστέρησαν να έρθουν για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά. Είναι μεν καινούργιες αιτήσεις, αλλά τις δικαιούνται λόγω κατοικίας, επαγγέλματος, σχολείου. Ενώ είχαμε ενημερώσει να έρθουν εδώ και 10 μέρες, ήρθαν τελευταία στιγμή.

Η αστυνόμευση θα είναι εντονότερη καθημερινά στην Παναγία, απλώς υπάρχουν κάποια θέματα, όπως να γράψεις έναν επαγγελματία διότι δεν έχει πάρει ακόμη την κάρτα του. Θα πρέπει να έρθουν και να κάνουν μετά ένσταση. Νομίζω ότι μετά από 2-3 μέρες το θέμα θα διευθετηθεί».

Προηγούμενο άρθροΑυξάνονται από δυο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τα δρομολόγια των ferry boat στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νέστου με τον Ευρωβουλευτή της Ν.Δ Στέλιο Κυμπουρόπουλο