Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο ΦΟΚ στις 16-17/9 για τον εορτασμό της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, στο παρεκκλήσι αφιερωμένο στη χάρη της. Πολύς κόσμος παραβρέθηκε την παραμονή καθώς και την ημέρα του εορτασού της. Σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε ο εσπερινός, η αρτοκλασία και ο αγιασμός από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.Στέφανο.

Επίσης τις τελετές παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Καβάλας κ.Μουριάδης, ο βουλευτής κ.Λαζαρίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως η κ.Δραγωνάκη και ο κ.Παπαδόπουλος. Μετά τον αγιασμό ο πρόεδρος του ΦΟΚ κ.Χ.Χαϊνάς παρουσίασε το πρόγραμμα της νέας φυσιολατρικής χρονιάς για τους επόμενους δύο μήνες. Την άλλη ημέρα μέλη του ΦΟΚ πρόσφεραν καφέ με κεράσματα στο εντευκτήριο στους επισκέπτες μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας .Επίσης παραβρέθηκε ο βουλευτής κ.Ι.Πασχαλίδης.
Ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές ,τους συμπολίτες, τους φίλους και τα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και σας κοινοποιούμε το πρόγραμμά μας για την ενημέρωσή σας :
25/9 :Ημερήσια εκδρομή στο κτήμα Ν.Λαζαρίδη,Σπήλαιο Μααρά, Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος στη Σίψα .Τιμή συμμετοχής 12ευρώ
16/10:Πεζοπορία στο μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας με πικ νικ στον καταρράκτη.
19/10:Εκλογές για ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ.
28-30/10:Τριήμερη εκδρομή στη Φλώρινα-Πρέσπες-Νυμφαίο.
13/11:Ημερήσια εκδρομή στα Στενά του Νέστου, Τοξότες, Ξάνθη.
Θα μας βρίσκετε στο γραφείο μας που λειτουργεί τις πρωινές ώρες 10.30-13.00 στο τηλ.2510228118.

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: Τέλος ο Κάρλος Κορμπεράν
Επόμενο άρθροΞεκινά η λειτουργία των πλευρικών διοδίων στους κόμβους Νέου Λιμανιού και Αγίου Ανδρέα