Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν είχε αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά η τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ δεν ήθελε να αφήσει άπραγους τους ποδοσφαιριστές και το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Καβάλας στο γήπεδο των Αμισιανών με τον ΑΟΚ να κερδίζει 5-0.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε του Δεμένικο στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα τους Μπλιό, Λυμπεράκη στα άκρα και Κασμερίδη Τουμανίδη στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο αγωνίστηκαν Γαβριηλίδης, Κέρθι Γεμιστός και Γιαντσίνοβιτς και μπροστά Αδαμάκης με Βαλαβανόπουλο. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ζέρης, Μαρκόπουλος, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Τόσκας και Μαλαμίδης. Τα γκολ για τον ΑΟΚ σημείωσαν ο Γαβριηλίδης με σουτ στο 7΄ λεπτό, στο 35΄ ο Αδαμάκης με κοντινή προβολή και στο 44΄ λεπτό ο Βαλαβανόπουλος έπειτα από ασίστ του Αδαμάκη. Στο β΄ μέρος ο Μπλιός που μετατοπίστηκε ως πλάγιος από αριστερά έκανε το 4-0 με ωραίο σουτ έπειτα από πάσα του Μαρκόπουλος και ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Μαρκόπουλος έκλεισε το σκορ 5-0 με κοντινό σουτ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Στα θετικά η παρουσία του Αδαμάκη που έδειξε πολύ διάθεση και ήταν διαρκώς μέσα στις φάσεις και είχε πολλές συνεργασίες με τον Βαλαβανόπουλο και ο Βαγγέλης Κέρθι που πρόσθεσε άλλη μία ικανοποιητική εμφάνιση έστω και σε φιλικό παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του. Ο Λίτσκας έπαθε τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση και δεν αγωνίστηκε καθόλου και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Αετό Ορφυνίου, ενώ ο Τσούτσης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και πήρε άδεια από την Διοίκηση.

ΤΙΤΛΟΣ

Στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ίσως κριθεί και ο τίτλος. Ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας όπως είναι ο Αετός Οφρυνίου και μάλιστα εκτός έδρας ενώ στη συνέχεια αντιμετωπίζει στο Ανθή Καραγιάννη τον υπολογίσιμο Αλέξανδρο Κιλκίς. Παράλληλα και ο Νέστος έχει δύο δύσκολα παιχνίδια με Παραλίμνι εντός έδρας και Ορφέα Ξάνθης εκτός, που μπορεί να έχει απώλεια βαθμών και στο στρατόπεδο του ΑΟΚ ούτε θέλουν να σκέφτονται για δικές τους απώλειες προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τυχόν στραβοπατήματα του συν διεκδικητή.

Προηγούμενο άρθροΒαριά ήττα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από τον Ιωνικό με σκορ 129-68
Επόμενο άρθροΣταματάει προς το παρόν η αποκομιδή σκουπιδιών το Σάββατο στο Δήμο Καβάλας