16 Σεπτεμβρίου 2024, 22:14
21.6 C
Kavala

Φιλική ήττα 2-1 του ΑΟΚ στη Χρυσούπολη

Φιλική ήττα γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) στη Χρυσούπολη η ομάδα της Καβάλας από το Νέστο με σκορ 2-1. Το παιχνίδι είχε πολύ καλή ποιότητα, ειδικά στο 2ο ημίχρονο όπου και οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν πολλές από τις αρετές που έχουν, όμως διεξήχθη χωρίς την παρουσία πολύ κόσμου, γεγονός που προβλημάτισε.

Ο Νέστος προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Ράνου στο 20ο λεπτό, αλλά ο ΑΟΚ απάντησε στο 65’ με τον Αντώνη Δερμιτζάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τανζού στο 85ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη είχε δύο δοκάρια με τους Παπαδόπουλο και Πόποβιτς.

Ο τεχνικός της Καβάλας χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, όπως συνηθίζει να κάνει σε όλα τα φιλικά, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Γάλλος (με καταγωγή από το Μάλι) ακραίος επιθετικός Καμαρά που δοκιμάζεται και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του τις επόμενες ημέρες.

ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Όσο για το Νέστο, μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως τα πρώτα δείγματα γραφής που έδωσε είναι άκρως ικανοποιητικά για μια ομάδα κράτησε στην ουσία τον περσινό βασικό κορμό της. Έδωσε 3 φιλικά παιχνίδια (Ορεστιάδα, Ξάνθη και Καβάλα) και τα κέρδισε και τα τρία.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Αστρά, Σμίλτο, Τσαμούρη, Δαλιανόπουλο, Πάσαγκιτς, Λέλεκα, Γαβριηλίδης, Ολιβέιρα, Γκέκα, Μάντιτς και Παπαδόπουλο. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Ιωαννίδης, Δερμιτζάκης Π., Δερμιτζάκης Αν., Κομλιάς, Μέτσε, Αλ Ρασίντ, Πόποβιτς, Καμαρά, Ομπιόχα, Κατσούρι και Σαλπιγγίδης.

Hot this week

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Μνήμες Τρύγου» στον Ποτό Θάσου

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο θεατράκι του Ποτού το Σάββατο...

Topics

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Μνήμες Τρύγου» στον Ποτό Θάσου

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο θεατράκι του Ποτού το Σάββατο...

Ευχαριστήριο Λέσχης Καταδρομών Καβάλας

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Κύριε Δήμαρχε, Με την παρούσα...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img