Η φράση “μην σταματάς να ονειρεύεσαι” μπορεί να ακούγεται κλισέ, ωστόσο όταν τα όνειρα πραγματοποιούνται δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχισμένος. Και μόνο σαν όνειρο μπορούμε να περιγράψουμε την υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της οικογένειας του ΑΟ Ποταμιάς εν γένει, αυτό της αντικατάστασης των προβολέων του γηπέδου Ποταμιας. Ένα αίτημα δίκαιο που αφορά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των αθλητών μας. Αρωγός στην υλοποίηση του έργου ο Δήμος Θάσου ..

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης που από την πρώτη στιγμή αφουγκράστηκε την ανάγκη του σωματείου μας και δεσμεύτηκε για την αποπεράτωση του. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τους κύριους Κωνσταντίνο και Δημήτρη Μανίτσα για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του αιτήματος μας. .!

Δίπλα μας και αυτή τη φορά απλοί άνθρωποι, συγχωριανοί μας που πρόσφεραν τη βοήθεια τους ανιδιοτελως. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΚΟΥΤΛΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε. για την προσφορά γερανοφορου οχήματος και τους Περικλης Κουτλης και Basilis Koutlis , τους Nikos Koutlis (του Πέτρου) και Νίκο Γεωργαλά για την κατασκευη βάσεων και την τοποθέτηση των προβολέων.

Κλείνοντας θα υιοθετησουμε πλεον το εξής:
ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΆΣ

Προηγούμενο άρθροΕπίσημο: Facebook και Instagram γίνονται συνδρομητικά από τον Νοέμβριο – Αυτές θα είναι οι τιμές
Επόμενο άρθροΗ Αγγελική Δεληκάρη στη γιορτή κάστανου στο Παλαιοχώρι Παγγαίου