Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας με μια έμπρακτη κίνηση αγάπης από τη Ροταριανή Οικογένεια και τη βοήθεια της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ παρέδωσε προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μία παλέτα υγειονομικό υλικό αποτελούμενη από 50 κουτιά γάντια , 60 κουτιά μάσκες , 300 μάσκες ffp , 100 στολές Covidκαι 150 λίτρα αντισηπτικό .

Η παράδοση έγινε παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνου Κλειτσιώτη και μελών του Ομίλου.

Προς ενημέρωση σας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μεγάλες ποσότητες υγειονομικού υλικού για τα νοσοκομεία της περιφέρειας, προσέφερε η 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Μετά από επικοινωνία του Ροτ. Διοικητή της 2484 ΠΔΡ Αριστοτέλη Αποστολίδη με τους κατά τόπους Ροταριανούς Ομίλους, διατέθηκαν για τα νοσοκομεία, Βόλου, Καβάλας, Μυτιλήνης, Λάρισας, Δράμας, Ιωαννίνων, Πτολεμαΐδας, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας 65.000 χειρουργικά γάντια διαφόρων μεγεθών, 45.000 χειρουργικές μάσκες 3 paly, 4.000 μάσκες FFP2 ειδικές για το προσωπικό των νοσοκομείων που έρχεται σε επαφή με ασθενείς θετικούς στον Κορωνοιό, 1.000 ειδικές φόρμες covid-19 και 1.500 λίτρα αντισηπτικού χεριών.

Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας και ολόκληρη η Ροταριανή Οικογένεια όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Ροτ. Πρόεδρος Ψυχολόγος Θεόδωρος Καγιαμπής στηρίζουμε το σύστημα υγείας και το Νοσηλευτικό προσωπικό και θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της κοινωνίας της Καβάλας προσφέροντας και καλύπτοντας σημαντικές τους ανάγκες .

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την πανδημία του κοροναϊού Covid-19, η χειρονομία αυτή αποτελεί δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει του Ροταριανούς και παράδειγμα προς μίμηση .

Κάθε προσφορά κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης Υγειονομικής κρίσης είναι απαραίτητη και σημαντική ανέφερε με τη σειρά του ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ. κ. Κλειτσιώτης ευχαριστώντας παράλληλα τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Ρ.Ο.Δ.Κ. ευχόμενος συγχρόνως να βρεθούν μιμητές συμπολίτες μας να προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας , γιατί κάθε προσφορά σ΄ αυτή τη μεγάλη κρίση του Υγειονομικού Συστήματος είναι αποδεκτή .

Προηγούμενο άρθροΟι πολλαπλές γραμμές άμυνας που δημιουργούνται αυτή την περίοδο στη συνοριογραμμή του Έβρου
Επόμενο άρθροΜέχρι και ψυχιατρικές διαταραχές προκαλεί ο κορωνοϊός όπως τονίζει ο Γ.Γ. του Ιατρικού Συλλόγου Αλέξης Πολίτης