Η εκπρόσωπος του Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή) Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Καβάλας, στην εκδήλωση του Οργανισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής.
Το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή) Καβάλας με την αμέριστη συνεργασία του Δήμου Καβάλας γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Ευχής, με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στις 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του Οργανισμού.
Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν και αρκετοί Δήμοι, ξεπερνώντας φέτος τους 65 και δεν θα έλειπε το Δημαρχείο Καβάλας το οποίο θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Make-A-Wish.
Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980.
«Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 20:00, ντυμένους με τα μπλε σας. Σκοπός της ημέρας αυτής είναι η εκπλήρωση περισσότερων ευχών και η ανάγκη να μοιραστεί ελπίδα, φως και δύναμη σε όλα εκείνα τα παιδιά που πάσχουν από ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους», αναφέρει η εκπρόσωπος του Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή) Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
Όποιος θέλει να συμβάλλει μπορεί να φωτογραφηθεί και να αναρτήσει τις φωτογραφίες στα social media, κάνοντας tag ή mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece).

Προηγούμενο άρθροΓίνε και εσύ δότης μυελού των οστών- Εκδήλωση στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για το θάνατο της εγκύου και του μωρού της στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης