Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος.

Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος τα οποία διοργανώνονται από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADΙAΝ CONFERENCES υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, θα απονεμηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 με προσκεκλημένους την πολιτική ηγεσία, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της χώρας καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος έρχονται να επιβραβεύσουν τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, έχουν σκοπό να προβάλουν τους επιλεγμένους επιχειρηματίες, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας. Κοινά Κριτήρια βράβευσης: Μη ύπαρξη αρνητικών ιδίων κεφαλαίων , Κύκλος εργασιών >50.000 ευρώ.

Οι νικητές θα προβληθούν στη σχετική απολογιστική έκδοση των βραβείων που θα διανεμηθεί δωρεάν στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και θα κυκλοφορήσεις με την εφημερίδα Παρασκήνιο και την Free Press Καρφίτσα. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο emailinfo@chamberofkavala.gr

Προηγούμενο άρθροΔωρεά υπολογιστών στον Δήμο Καβάλας από τον Σύλλογο Νυρεμβέργης Φίλος
Επόμενο άρθροΣτειρώσεις ζώων πραγματοποίησε ο “Αίσωπος”