Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται το Πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις του εφετινού εορτασμού της επετείου μνήμης του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στον ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου στη Νέα Καρβάλη κατά το διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου.

​ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :
Δευτέρα 24.01.2022, απόγευμα
-ώρα 6 μ.μ. : ο Πανηγυρικός Εσπερινός.
Τρίτη 25.01.2022, πρωΐ
-ώρα 7.30 π.μ. : ο Όρθρος καὶ η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
-ώρα 10.45 π.μ. : Η Λιτανεία του ιερού σκηνώματος του Αγίου επί της κεντρικής οδού του Δ.Δ. Νέας Καρβάλης.

Στις ιερές Ακολουθίες, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Φ.Ν.Θ. κ.Στεφάνου και ειδικής αδείας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα συμμετάσχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος και Καρπενησίου κ. Γεώργιος.
Οι ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube μέσω της ιστοσελίδος της Ιεράς Μητροπόλεως www.im-phlippon.gr

Για την διασφάλιση των όρων και των προϋποθέσεων των εορταστικών εκδηλώσεων έχει υπάρξει ήδη ο απαραίτητος συντονισμός των εμπλεκομένων Υπηρεσιών του Δήμου και της Αστυνομικής Διευθύνσεως Καβάλας, τηρουμένων πάντοτε των επί των χώρων λατρείας και κατά τις θρησκευτικές τελετές προσωρινών μέτρων προστασίας για τον περιορισμό αποφυγή μεταδόσεως του κορωνοϊού covid-19, όπως αυτά προσδιορίζονται από την σχετική Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. Β΄ 67/2022).

Εκ του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
της Ιεράς Μητροπόλεως Φ.Ν.Θ.

Προηγούμενο άρθροΣτο Δήμο Καβάλας ακόμη εύχονται…καλά Χριστούγεννα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας