Τη βαθύτατη του θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Θεόδωρου Ταβλαρίδη εξέφρασε με μήνυμα του το Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας. Στο μήνυμα αυτό εκφράζεται η ευγνωμοσύνη για τις ζωές που σώθηκαν και γι’ αυτές που βελτιώθηκαν με την επιστημονική συνδρομή του εκλιπόντος για τον οποίο τονίζεται ότι το όνομα του θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το μήνυμα αναφέρει σχετικά:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του χειρουργού Θεόδωρου Ταβλαρίδη και τη συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος της οικογένειας του σημαντικότατου μέλους της ιατρικής κοινότητας της Καβάλας.

Μένουμε ευγνώμονες για τις ζωές που σώθηκαν και γι’ αυτές που βελτιώθηκαν με την επιστημονική συνδρομή του Θόδωρου Ταβλαρίδη, το όνομα του οποίου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας, ταυτισμένο με την αξιοσημείωτη συμμετοχή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο υπηρέτησε έως το τέλος, προσφέροντας ίαση σε αμέτρητους ασθενείς της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής».

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο εργοτάξιο του κάθετου άξονα ο οποίος θα συνδέει τη Δράμα, την Καβάλα και την Εγνατία Οδό
Επόμενο άρθροΟι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους στην Ακτή Καλαμίτσας