Όπως ήταν προγραμματισμένο, τον απερχόμενο αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, υποστράτηγο Γιώργο Γκράνα, καθώς και τον νέο αστυνομικό διευθυντή Γιάννη Καραμανλή, υποδέχθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι χθες  ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Εκ μέρους των πολιτών της Π.Ε. Καβάλας και της Π.Ε. Θάσου, οφείλω να ευχαριστήσω τον στρατηγό Γιώργο Γκράνα για τις υπηρεσίες, τις οποίες έχει προσφέρει στην περιοχή μας και στους πολίτες επί τόσα πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Μαρκόπουλος.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

«Προσωπικά έχω την τύχη να γνωρίζω τον στρατηγό από την εποχή πριν αναλάβει υποδιοικητής στο αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης κι έχω παρακολουθήσει όλη τη διαδρομή του. Ο Γιώργος Γκράνας και σαν άνθρωπος με το προσωπικό του ήθος και κύρος, αλλά και σαν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., συνέβαλε στο να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν πολλά θέματα, ενώ δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι η παρουσία του ήταν η καλή εικόνα της ΕΛ.ΑΣ. Οφείλουμε να του πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της υπηρεσιακής του σταδιοδρομίας. Πιστεύω ότι και σαν πολίτης θα έχει την ευκαιρία να συμβάλλει σε όλα τα θέματα της περιοχής. Είναι ατυχές το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. στερείται από εδώ και πέρα τις υπηρεσίες του, αλλά οι στρατηγοί αποφασίζουν κι όχι εμείς. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στο πρόσωπό του και να ευχηθούμε στην οικογένειά του τα καλύτερα για τη συνέχεια», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Γιώργος Γκράνας τόνισε στις δηλώσεις του: «Με τη σειρά μου ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τη στήριξη τους στο έργο της Αστυνομίας, την εμπιστοσύνη και τη διαχρονική αγάπη τους στο πρόσωπό μου. Τους διαβεβαιώνω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Θέλω με την ίδια αγάπη να στηρίξουν και τον νέο αστυνομικό διευθυντή Γιάννη Καραμανλή, ο οποίος προέρχεται από όμορο νομό την Ξάνθη και κατάγεται επίσης από τον όμορο νομό Σερρών και γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και της περιοχής. Στο πρόσωπό του κ. αντιπεριφερειάρχη θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αρχές και τους φορείς του τόπου για τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο έργο μας, τόσο σε ηθικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Είμαι συγκινημένος».

Παράλληλα, ο κ. Γκράνας, ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή του έργου της Αστυνομίας κι ανέφερε: «Για να αποκαταστήσω την όποια αδικία, ήμουν λίγο απόμακρος μαζί τους, για λόγους καθαρά υπηρεσιακού συμφέροντος κι όχι για προσωπική προβολή. Ήθελα να μιλάει το έργο των συναδέλφων κι όχι ο αστυνομικός διευθυντής. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπολίτες μας, για όσες φορές δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε άμεσα».

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Απευθυνόμενος στον κ. Καραμανλή, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, αφού τον καλωσόρισε, δήλωσε: «Στη θέση σας έχουν θητεύσει πολλοί διακεκριμένοι αξιωματικοί. Θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς. Να δηλώσω στο πρόσωπο το δικό σας και του στρατηγού του κ. Γκράνα την εκτίμησή μου σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που στελεχώνουν την ΕΛ.ΑΣ. όπως και την κατανόησή μου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια που κάνουν».

Από τη μεριά του ο νέος αστυνομικός διευθυντής, αφού ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την υποδοχή, δήλωσε: «Αναλαμβάνω μια Αστυνομική Διεύθυνση με βαριά κληρονομιά, με πολλές επιτυχίες. Είσασταν τυχεροί που είχατε τον κ. Γκράνα εδώ. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο. Θα προσπαθήσω κάτι περισσότερο, όχι μόνο με εσάς, αλλά και την περιφέρεια, τους δήμους και όλους τους φορείς. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της Καβάλας, θα ακούω τα προβλήματά τους και θα προσπαθήσω να λύσω ό,τι μπορώ».

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ξάνθη λόγω… κακοκαιρίας!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ENERGEAN KAVALA BC για τους διαιτητές του παιχνιδιού