Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας με τον Μάκη Παπαδόπουλο είναι ο κ. Γιώργος Θεοδωρής. Ο ίδιος δηλώνει πως την δεύτερη Κυριακή θα είναι η παράταξη Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ η νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας.
Αρχικά ανέφερε ότι “Αυτό το σαράκι της ενασχόλησης με τα κοινά με έτρωγε χρόνια. Ήθελα να μπω και να ασχοληθώ με τα προβλήματα της πόλης, αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Ήρθε η στιγμή, μίλησα με τον Μάκη Παπαδόπουλο και μπήκα και εγώ να βοηθήσω για να αλλάξουμε λίγο το δύσκολο κομμάτι της πόλης.
Ήμουν 25 χρόνια στην Υπηρεσία της Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και 17 χρόνια οδηγός ενώ 8 χρόνια Επόπτης Καθαριότητας με έκαναν να ξέρω το κομμάτι απ έξω και ανακατωτά…. Θέλω να βοηθήσω πραγματικά μια και δεν πάει άλλο η κατάσταση».
Η ΕΠΙΛΟΓΗ
Και πρόσθεσε πως «Επέλεξα τον Μάκη Παπαδόπουλο μια και βλέπω έναν άνθρωπο που έχει πάρα πολύ όρεξη για δουλειά. Γι αυτό και όλοι μας θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να πάμε την πόλη λίγο πιο ψηλά από αυτό που είναι. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο! Ο Μάκης Παπαδόπουλος μου έκανε την πρόταση και εγώ δέχθηκα.
Έχουμε πολλά θετικά σχόλια ως παράταξη λοιπόν και πιστεύω ότι τη δεύτερη Κυριακή θα είμαστε πλέον διοίκηση. Είναι πάρα πολύ θετικά τα πράγματα. Έχουμε αξιόλογους ανθρώπους, τον Μάκη Παπαδόπουλο τον αγαπάει ο κόσμος και τη δεύτερη Κυριακή θα είμαστε διοίκηση”.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στο Παγγαίο όρος
Επόμενο άρθρο11η Σεπτεμβρίου: Σαν σήμερα η τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ – Συγκινητικά ΒΙΝΤΕΟ στο TikTok