Παρουσία μελών και φίλων, ο Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Ακροβουνίου, έκοψε την Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του.

Στην εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου, Ασημένια Νικοπούλου, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, παρουσίασε τις πολιτιστικές δράσεις που υλοποίησε ο σύλλογος εντός του 2018. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος εδώ και χρόνια διοργανώνει μεταξύ άλλων, με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον «Πολιτιστικό Αύγουστο», τους «Διονυσιακούς Απόηχους», αιμοδοσίες, ενώ συμμετέχει και σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν διάφοροι σύλλογοι του νομού Καβάλας. Επίσης ο σύλλογος διοργάνωσε φιλανθρωπικό τσάι για την ενίσχυση άπορων οικογενειών και αναβίωσε του έθιμο του Λαζάρου και του Τσιφούτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Στυλιανού και Ανδρέας Καλλινικίδης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα 28 χρόνια παρουσίας του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροβουνίου ανάπτυξε μια πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα, γεγονός που τον καταξίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής της Καβάλας και όχι μόνο.

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Από αύριο κλείνουν δρόμους οι αγρότες
Επόμενο άρθροΕκπρόσωπος Ερντογάν: Με τον Τσίπρα θα μιλήσουμε για τους… Τούρκους της Θράκης και για τα νησιά