Για το εορταστικό ωράριο, ο κ. Λεμονίδης δήλωσε ότι «όπως κάθε χρόνο το πασχαλινό ωράριο ξεκινάει από την Κυριακή των Βαΐων, στις 21 Απριλίου, που είναι η νόμιμη Κυριακή. Θα είμαστε ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Από ‘κει και μετά, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη είναι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά το απόγευμα από τις 5.30 μέχρι τις 9μμ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή είναι από τη 1μμ μέχρι τις 6 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο μέχρι τις 3μμ και μετά είμαστε κλειστά την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα. Είναι ένα πασχαλινό ωράριο το οποίο ουσιαστικά είναι περίπου το ίδιο κάθε χρόνο, δεν αλλάζει κάτι. Με πάρα πολλές ώρες δουλειάς αλλά και πάρα πολύ διαθέσιμες ώρες για τους καταναλωτές ούτως ώστε να μπορέσουν να βρούνε ανοιχτά τα καταστήματα για να κάνουν τις αγορές τους. Νομίζω ότι τα καταστήματα ήδη έχουν κάνει τις βιτρίνες τις ανοιξιάτικες και πασχαλινές. Έχουν έρθει, δηλαδή, νέες παραλαβές. Νομίζω ότι είναι όλοι οι συνάδελφοι έτοιμοι. Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, η ποιότητα είναι πάντα η καλύτερη δυνατή και είναι έτοιμα τα καταστήματα ούτως ώστε τουλάχιστον για κάποιες μέρες να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιους ικανοποιητικούς τζίρους».

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Για τη Λευκή Νύχτα είπε ότι «αυτήν τη στιγμή έχουμε προγραμματισμένα  30 δρώμενα. Βέβαια, αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι καθημερινά ανακύπτουν και καινούργιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, για τις οποίες ζητήσαμε να είμαστε ενημερωμένοι μέχρι και τη Δευτέρα, για να τις συμπεριλάβουμε στο φυλλάδιο που θα μοιραστεί, μπορεί και να ξεπεράσουν τις 30 δράσεις. Πάντως αυτήν τη στιγμή, κι εμείς και η εταιρεία Ανάδραση του κ. Ηλιάδη με την οποία συνεργαζόμαστε, είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο. Έχουμε έρθει σε επαφές με αρκετές δράσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 10 Μαΐου. Οι φορείς επίσης είναι όλοι δίπλα μας, όπως κάθε χρόνο, οπότε περιμένουμε τη μέρα εκείνη για να βγει ο κόσμος στην αγορά της πόλης, να διασκεδάσει, να καταναλώσει και να περάσει όμορφα».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΑσπίδα ο κόσμος του ΑΟΚ στην Ξάνθη- Κρίσιμο το παιχνίδι
Επόμενο άρθροΗ «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας βράβευσε τους εθελοντές εκπαιδευτές