Την ετήσια εκδήλωση των μελών του πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ με την κοπή και της βασιλόπιτας συνοδεία κρασιού. Η εκδήλωση ήταν μία καλή ευκαιρία συνεύρεσης των μελών του συλλόγου όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΠΝΟΗ κ. Ιωάννα Χατζηβαρύτη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «χθες (σ.σ. προχθές) είχαμε το ετήσιο κρασάκι της Πνοής, με την ευκαιρία πάντα της βασιλόπιτας. Κάνουμε ένα τραπέζι στα μέλη μας. Είναι μια ευκαιρία να βρισκόμαστε και να ξαναγνωριζόμαστε γιατί έχουμε πάρα πολλά μέλη που είναι υποστηρικτικά. Η φυσική τους παρουσία, δηλαδή, δεν είναι καθημερινή κι έτσι υπάρχει αυτό το καθιερωμένο ετήσιο γεύμα που είναι μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τα μέλη μας. Ήταν μία πολύ ζεστή βραδιά. Ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ, σε μεγάλο ποσοστό, τα μέλη. Ήμασταν γύρω στα 90 άτομα. Για μας που είμαστε ένας σύλλογος 150 ατόμων ήταν μεγάλη η προσέλευση. Είχαμε εκπροσώπους από άλλα σωματεία, εκπροσώπους από πολιτικούς σχηματισμούς πρώτου και δεύτεροι βαθμού αυτοδιοίκησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αρκετούς υποψήφιους άλλων συνδυασμών που ήταν, όμως, μέλη μας. Δεν κάναμε ανοιχτό κάλεσμα, ήταν μια κλειστή εκδήλωση. Και βέβαια εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά όλα αυτά τα χρόνια, γιατί χωρίς συνεργασίες δεν κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου. Πρέπει να αφουγκράζεσαι το σφυγμό της πόλης σου και να επιδιώκεις συνεργασίες για να μπορείς να έχεις πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα. Αυτό κάνουμε τόσα χρόνια και πιστεύω το κάνουμε με επιτυχία».

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές δραστηριότητες, είπε ότι «είμαστε σε μία διαδικασία συνομιλιών για να υποστηρίξουμε μία εκδήλωση του Γυμνασίου των Κρηνίδων με το οποίο ξεκινήσαμε να κάνουμε τον τοίχο της καλοσύνης. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ ωραίο site στο οποίο περιλαμβάνονται οι δράσεις του Γυμνασίου. Τα παιδιά έχουν πολύ καλή καθοδήγηση από τους καθηγητές τους και κάνουν πράγματα τα οποία πραγματικά είναι αξιοθαύμαστα. Το προσεχές διάστημα θα γίνει μία πολύ ωραία εκδήλωση. Συστρατευόμαστε τώρα πολλοί φορείς. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα πούμε περισσότερα. Και βεβαίως είμαστε σε συνεννόηση με δύο συλλόγους της πόλης και ατομικότητες, να γίνουν δράσεις που θα αποφέρουν κάποια έσοδα στην Πνοή. Και γι’ αυτό θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις στο προσεχές διάστημα. Είναι κάτι που γίνεται και προγραμματίζεται, δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ό,τι αφορά την ημερομηνία.

Στις 6 Μαρτίου έχουμε και τον ετήσιο οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και κάποιες ανακοινώσεις. Και βέβαια έχουμε την καθημερινότητά μας η οποία είναι πάρα πολλή πλούσια και γεμάτη και μας απασχολεί με την σίτιση την υπόδηση, τα κοινωνικά φροντιστήρια, την ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών μας, με την κοινωνική φροντίδα. Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό».

Προηγούμενο άρθροΠαράταση για το έργο στο Βερούλειο
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Καβάλας με τη Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών Σχολικών Κτηρίων Δήμου Καβάλας