Τρία ερανιστικά νοµοσχέδια ετοιµάζει η κυβέρνηση να ψηφιστούν από τη Βουλή και ένα τελευταίο Υπουργικό, που θα συνεδριάσει την επόµενη εβδοµάδα.

Αυτά περιλαµβάνει ο προγραµµατισµός του Μεγάρου Μαξίµου πριν από την τελική ευθεία για τις εκλογές. Σύµφωνα µε ανώτατο αξιωµατούχο της Βουλής, στα νοµοσχέδια µαζεύονται όλες οι σκόρπιες διατάξεις και εκκρεµότητες υπουργείων που δεν µπορούν να αποτελέσουν σχέδια νόµου. Στην ουσία εξηγούσε πως µέχρι τις εκλογές πρέπει να έχουν καταγραφεί και κατατεθεί είτε ως τροπολογίες είτε ως µεµονωµένες διατάξεις στα τρία τελευταία νοµοσχέδια αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου.

«Ο,τι δεν προλάβουµε, στην επόµενη περίοδο», είπε χαρακτηριστικά. Το πρώτο νοµοσχέδιο αφορά το υπουργείο Υγείας και δωρεά του Ιδρύµατος Βαρδινογιάννη, αλλά και το σχέδιο νόµου για τις µεταµοσχεύσεις, που θα ενταχθούν µαζί µε πολλές διατάξεις σε ένα νοµοθέτηµα. Ακολουθεί το νοµοσχέδιο του Κ. Σκρέκα για τις Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας και στη συνέχεια θα έρθει στη Βουλή το σχέδιο νόµου του υπ. Υποδοµών, που περιλαµβάνει άρθρα και ουρές… των υπουργείων Οικονοµικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4 Μαρτίου

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Αλέξη Πολίτη στη Γαληψό- Άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων και δεσμεύτηκε άμεση λύση
Επόμενο άρθροΝικολαΐδης σε Κανάκη: Είσαι ένας αισχρός λασπολόγος