Ένα πρωινό που φωνάζει Χριστούγεννα!
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το γραφείο του Δημάρχου Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος για να ψάλλει τα καθιερωμένα κάλαντα των Χριστουγέννων. Κατόπιν ο Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες του περπάτησαν στην στολισμένη πόλη της Ελευθερούπολης συνομιλώντας με πολίτες, επιχειρηματίες και παραγωγούς του Δήμου.
Βρισκόμαστε στην καρδιά των Χριστουγέννων και αυτό φαίνεται όχι μόνο από την πληθώρα εκδηλώσεων στην περιοχή αλλά και από το ζεστό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων.
Ο Δήμαρχος Παγγαίου και οι συνεργάτες του εύχονται σε όλους τους πολίτες Καλές Γιορτές με υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία! Το Πνεύμα των Χριστουγέννων να προσφέρει σε όλα τα νοικοκυριά τις Γιορτές που επιθυμούν και ονειρεύονται!

Προηγούμενο άρθροΠαραμονή Χριστουγέννων ανοίγει το Χιονοδρομικό Φαλακρού-Παπαεμμανουήλ: Το Φαλακρό μπορεί να γίνει βουνό 4 Εποχών
Επόμενο άρθροΛογαριασμοί ρεύματος: Δείτε πόσα χρήματα θα πληρώσετε τον επόμενο μήνα μετά τις κρατικές επιδοτήσεις – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι