Ο Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να πάει στις κάλπες έχοντας ανοιχτή την υπόθεση των Τεμπών, αλλά «κλεισμένη» από παντού για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πως δεν έπραξε το καθήκον του για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας

Στην παρούσα φάση ενισχύεται το σενάριο για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών με απλή αναλογική στις 21 Μαΐου και επαναληπτικές στις 2 Ιουλίου.

Βέβαια στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης υπάρχουν και στελέχη που θεωρούν πως η τραγωδία στα Τέμπη ζητεί απαντήσεις και ως εκ τούτου θα πρέπει η ΝΔ να δώσει σοβαρά δείγματα γραφής ότι πήρε το μήνυμα της κοινωνίας για το τι πρέπει να κάνει και έτσι να μην αφήσει καμία εκκρεμότητα στο πεδίο της δραστικής αντιμετώπισης ενός διαχρονικού προβλήματος, αλλά και της άμεσης διαλεύκανσης της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να πάει στις κάλπες, έχοντας ανοιχτή την υπόθεση των Τεμπών, αλλά «κλεισμένη» από παντού για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πως δεν έπραξε το καθήκον του απέναντι στην κοινή γνώμη για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας. Αν αυτό δεν γίνει άμεσα ή δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της Δικαιοσύνης μέχρι τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, τότε δεν αποκλείεται οι πρώτες κάλπες να στηθούν στις αρχές Ιουλίου και οι επαναληπτικές το αργότερο στα τέλη Αυγούστου.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι προετοιμασμένοι και για το σενάριο της πρώτης κάλπης τον Ιούλιο, θεωρώντας πως ο Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές, εάν προηγουμένως δεν έχει στήσει ένα πειστικό αφήγημα για την τραγωδία.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 8/3

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στην Καβάλα λόγω εργασιών
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ για το νέο Νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης του νερού